Vodič za brucoše

Nemaš novca za studij? Na Filozofskom faksu možeš 'odraditi' školarinu!

MojFaks | Vijesti, 16.09.2019.Nemaš novca za studij? Na Filozofskom faksu možeš 'odraditi' školarinu!

I ove godine dolazi odlična vijest sa zagrebačkog Filozofskog. Naime, studenti koji nemaju novca za studij, imaju mogućnost prijaviti se na Natječaj za odrađivanje školarine.

Na temelju mišljenja Dekanskog kolegija, dekanica Filozofskog fakulteta donijela je odluku o raspisivanju Natječaja u svrhu odrađivanja školarina. Studenti/ce koji studiraju na Filozofskom, moći će se prijaviti za povremeni rad kao asistenti studentima i studenticama s invaliditetom i ispomoć u Fakultetskim službama.

Studenti mogu odraditi cijelu školarinu ili samo dio školarine, ovisno o broju odrađenih radnih sati i neto cijene jednog sata (25 kuna), a traži se 30 studenata. 

Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete: upisan studij na Filozofskom fakultetu u Zagrebu za koji obavezu plaćanja školarine snose sami, dokazati nezavidnu (tešku) financijsku situaciju zbog koje nisu u mogućnosti sami snositi troškove školarine te u obzir ulazi i prosjek ocjena svih godina studiranja. 

Zainteresirani studenti/studentice trebaju podnijeti prijavu na natječaj preko Urudžbenog ureda s naznakom za Prodekana za poslovanje, do 23. rujna 2019. godine, a sve dodatne informacije možete pronaći na linku. 

A.Z.
Foto: Martina Trbuščić/MojFaks


Filozofski fakultet u Zagrebuškolarinaodrađivanjestudenti


Prati nas na Instagramu!