L.B. u Vijesti

Jeste li vidjeli Ninu? Nestala zagrebačka studentica – obitelj moli za pomoć

Studentica Nina Perić, Zadranka sa zagrebačkom adresom, posljednji se put obitelji javila u četvrtak navečer. Otad nitko ne zna gdje je.

2. veljače 2021 14:04
Nina, nestala studentica

Nina, nestala studentica Foto: MojFaks

Pokrenut je i postupak potrage za njom, a obitelj i policija pozivaju građane i kolege da s njima podijele bilo kakvu informaciju koja bi im mogla pomoći u potrazi.


Obitelj Nine Perić i na društvenim je mrežama zamolila za pomoć u potrazi. Kako kažu, zadnje su s njom kontaktirali u četvrtak navečer, a otad joj se gubi svaki trag. Zadnje lociranje mobitela pokazalo je da se nalazila u Čakovcu (Međimurje) i to u petak ujutro.


NESTALA Trazi se NINA PERIC Zadnji kontakt s njom smo imali u cetvrtak navecer Molimo sve ako imaju neke informacije da...

Objavljuje Sara PerićNedjelja, 31. siječnja 2021.


Nina je 94. godište, visoka oko 170 centimetara, jače tjelesne građe, smeđe kose i upečatljivih plavih očiju. Kako objavljuje MUP, bila je odjevena u crnu jaknu s krznom, nosila je crni ruksak, a na nogama bordo cipele marke Dr. Martens. i Sve informacije o njoj možete javiti na 192, službenicima u najbližoj plicijskoj postaji ili pak na nestali@nestali.hr.

Još vijesti