Mojfaks.hr u Vijesti

Nesvakidašnja priča: pronašli izgubljenog psa i odbili Porsche koji je bio nagrada!

Na Uskrs je na području Pešćenice nestao pas Čiko, staford terijer star 7 godina. Očajni vlasnik Borna Jakušić započeo je potragu i ponudio Porsche iz 1979. godine nalazniku njegovog najdražeg ljubimca.

16. travnja 2015 17:22
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ubrzo se ugodno iznenadio kada mu je, zahvaljujući obitelji Gjanić, pas vraćen, a nagrada odbijena. Obitelj koja je pronašla psa nije željela profitirati na tuđoj nesreći i nisu htjeli uzeti ključeve auta. Budući da obitelj Gjanić ima tešku financijsku situaciju i živi u teškim uvjetima, Borna Jakušić je odlučio uzvratiti uslugu organiziranjem 7-dnevne humanitarne akcije kojom bi se prikupili razne stvari koje bi im olakšale svakodnevni život. Svoj Porsche je također stavio na prodaju, a novac planira dati obitelji koja se pobrinula za njegovog ljubimca.

Odaziv građana je velik, pa iako su se tome nadali, organizatori akcije ugodno su iznenađeni. Osim što su dobili puno namirnica i odjeće, najmanji član obitelji Gjanić, 10-godišnji Roman na čije inzistiranje su i uzeli Čiku kada su ga pronašli, dobio je bicikl.



Akcija traje do 20. travnja, a više informacija možete saznati ovdje.

Foto/Izvor: Facebook
I.N.

Još vijesti