Vodič za brucoše

Razveselit će vas nova Bandićeva odluka: Evo što će se dogoditi ako vas kontrolor ZET-a ulovi bez karte prvi put

MojFaks | Vijesti, 09.03.2017.Razveselit će vas nova Bandićeva odluka: Evo što će se dogoditi ako vas kontrolor ZET-a ulovi bez karte prvi put

Gradonačelnik Milan Bandić ne prestaje iznenađivati građane Zagreba. Nakon uvođenja polusatne karte u Zagreb i okolicu te smanjenja cijene mjesečnih pokaznih karti na red su došli i oni koji se 'švercaju'.

Bandić je redovni gost emisije Zagrebi po Zagrebu koja se emitira na Radiju Sljeme. Jučer je u eteru izjavio da će svi koje kontrolori ZET-a prvi put 'uhvate' bez karte – proći nekažnjeno.

...Počastio tramvajskom kartom i oduševio Zagrepčane: Poznajete li studenta koji je mnogima vratio vjeru u mlade?...
"Vjerovali ili ne! Ako vas kontrolor ZET-a ulovi bez karte prvi put, ne morate ništa platiti. Zapovijedio je tako gradonačelnik Bandić preko naše emisije 'Zagrebi po Zagrebu', samo ne znamo znaju li to i kontrolori…isto vrijedi i za prvo pogrešno parkiranje ili neplaćeni parking. Ako vas globe, Bandić poručuje 'žalite se!' ", piše u Facebook objavi Radio Sljemena.

...Suradnja ZET-a i HŽ-a: Od danas jeftiniji studentski mjesečni pokaz...


Njegova izjava izazvala je salvu komentara: dok neki odobravaju ipak je više onih koji u ovakvim potezima iščitavaju predizborno dodvoravanje glasačima. Oni treći se pak pitaju – na koji će se način vršiti "kontrola" prekršaja kako bi se uopće moglo doći do uvida u to je li nekome švercanje ili pogrešno parkiranje prvi takav prijestup u životu.

L.B./izvor: Facebook
foto: screehsnot@YouTube/ZET Zagreb, Photos by Berlingo


Radio SljemeMilan BandićZETvožnja bez karte


Prati nas na Instagramu!