Mojfaks.hr u Vijesti

111 sretnika useljava u 'djevičanske' sobe: Elitni hrvatski dom po prvi puta prima studente – provjeri jesi li među njima!

Na oduševljenje mnogih studenata u Dubrovniku, ove jeseni moći će useliti u sobe novog studentskog doma u kojima još nitko nije spavao!

19. kolovoza 2020 17:10
111 sretnika useljava u 'djevičanske' sobe: Elitni hrvatski dom po prvi puta prima studente – provjeri jesi li među njima!

111 sretnika useljava u 'djevičanske' sobe: Elitni hrvatski dom po prvi puta prima studente – provjeri jesi li među njima! Foto: MojFaks

Studentski centar u Dubrovniku objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj prema kojima je pravo na smještaj u domu ostvarilo 111 studenata koji će biti prvi stanari u novoizgrađenom domu.

...Jesu li ovo NAJELITNIJE studentske sobe u Hrvatskoj?! Ljubomorni smo na kolege koji će tijekom studija stanovati u OVOME domu! FOTO...


Studenti koji smatraju da im dokumentacija nije ispravno bodovana mogu poslati prigovor u roku od 8 dana od dana objave privremenih rezultata natječaja. Prigovor se upućuje isključivo ako je došlo do pogreške kod bodovanja natječajne dokumentacije i šalje se preporučeno na adresu: STUDENTSKI CENTAR DUBROVNIK, POVJERENSTVO ZA RJEŠAVANJE PRIGOVORA, KRALJA TOMISLAVA 7, 20 000 DUBROVNIK.

foto: SC Dubrovnik

Odluka Povjerenstva bit će objavljena najkasnije u roku tri dana po isteku roka za prigovore zajedno s konačnim rezultatima na mrežnoj stranici Studentskog centra Dubrovnik i oglasnoj ploči u Studentskom centru. Tek po isteku roka za podnošenje prigovora i objave konačnih rezultata svi koji ostvare pravo na smještaj dobit će daljnje upute vezane za postupak dodjele soba ili sve druge informacije prema ostvarenom pravu.

foto: SC Dubrovnik

...Isplatilo se čekati! Uskoro se otvara novi LJEPOTAN u Dubrovniku – natječaj za smještaj u ovom TOP domu stiže za nekoliko dana... FOTO...


Po isteku roka za prigovore studenti koji su sudjelovali u Natječaju, a koji ne ostvare pravo na smještaj u Studentskom domu po subvencioniranoj cijeni, ostvaruju pravo na smještaj po nesubvencioniranoj cijeni temeljem Odluke o cijeni nesubvencioniranog smještaja. Sve dodatne informacije studenti mogu dobiti na e-adresi: smjestaj.dom@unidu.hr.

A.Z.
foto: Studentski centar Dubrovnik

Još vijesti