Mojfaks.hr u Vijesti

Preleti cijelu Europu: Vodeća aviokompanija nudi popust studentima

Ryanair, vodeća europska aviokompanija, postala je ekskluzivni partner EU Erasmus Student mreže te time omogućila odlične popuste za studente koji će letjeti ovom kompanijom. Osim toga, ovo novo partnerstvo predstavlja i odličnu priliku za Erasmus studente jer će imati i besplatan prijevoz prtljage.

29. svibnja 2017 12:32
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Povodom 30. rođendana, Erasmus Student mreža potpisala je partnerstvo s Ryanairom kako bi studentima uštedjeli nešto novaca kada je riječ o putovanju avionom. Preko tri milijuna studenata je prošlo kroz Erasmus program te se on provodi u 37 zemalja te ondje studenti uče različite vještine – od znanja stranog jezika pa do učenja tuđe kulture.

Always Getting Better je naziv četverogodišnjeg Ryanairovog programa koji će studentima nuditi 15% popusta na letove rezervirane preko stranice Ryanair.com, besplatan prijevoz prtljage za svaki rezervirani let, posebnu stranicu za rezerviranje letova, forum na kojem će studenti moći pričati o svom iskustvu putovanja, tjedne ponude putovanja kako bi se Erasmus studenti lakše kretanje po Europi te ponude Ryanaira na mobilnoj aplikaciji.


Izvor: ryanair.com/esn.org/Pixlr

Ovu suradnju nahvalili su mnogi pa tako i predsjednica studentske mreže Erasmus, Safi Sabuni. Ona je rekla da su Erasmusovci znatiželjna generacija mladih Europljana koji su puni želje za putovanjem. Naglasila je kako bi ta putovanja bilo teško ostvariti bez projekata i inicijativa poput Schengena i Erasmus plus programa, ali i bez tvrtki poput Ryanaira bez kojeg bi bilo puno teže putovati Europom.

Više o novom partnerstvu pročitajte ovdje.

Ivana Petrić
foto: corporate.ryanair.com

Još vijesti