Vodič za brucoše

Zbog novosti u menzi zaboravit ćete na 'Mekić': Odsad u menzi slasni BURGER po povoljnoj cijeni

MojFaks | Vijesti, 27.10.2020.Zbog novosti u menzi zaboravit ćete na 'Mekić': Odsad u menzi slasni BURGER po povoljnoj cijeni

Vremena možda nisu najsretnija, ali sve se to može barem malo popraviti kvalitetnim odlaskom u menzu.

U vrijeme epidemije, mnogi studenti napustili su svoje obiteljske domove i vratili se u mjesta studiranja i studentske sobe. Mamina kuhinja i vitamini kilometrima su daleko, ali blizina studentskih menzi može donekle popraviti situaciju. Ili barem novitetima kratkotrajno obradovati studentski želudac.


Studentski centar u Splitu obavijestio je korisnike studentske prehrane o novitetima u dva restorana. Tako je restoran FGAG na menu od ovog tjedna dodao brojna jela iz talijanske kuhinje. "Uz različite vrste jela s tjesteninom, njokima i tortelinima zasigurno ćete biti zadovoljni tijekom tjedna. Kako bi usrećili i studente kojima je najveći gurmanski užitak jelo s mesom, svakodnevno nudimo i ukusna jela s grilla", piše u Obavijesti.

...u drugom pak burgeri!


No ni ljubitelji burgera neće ostati "na suhome". Još jedan novitet razveselit će upravo one kojima je dobar burger poslastica bez premca. Oni će sasvim sigurno svakodnevno "hodočastiti" u Spinutu


"Ova godina je donijela mnogo iznenađenja, stoga mi priređujemo samo ona ukusna", napisali su iz SC-a uz obavijest o novim burgerima, koje ću studenti moći isprobati po posebnim cijenama uz iksicu. 

Ova godina je donijela mnogo iznenađenja, stoga mi priređujemo samo ona ukusna. 🤤🤩 Burgeri su nova zvijezda naše...

Posted by Studentski Centar Split on Tuesday, October 27, 2020


Po komentarima studenata, odlasci u Mek više neće biti potrebni.  

A.Z.
foto: SC Split


burggerimenzanovitetSC Split


Prati nas na Instagramu!