Vodič za brucoše

Jeste li na listi? Objavljeni dobitnici stipendija najvećeg hrvatskog sveučilišta!

MojFaks | Vijesti, 15.05.2020.Jeste li na listi? Objavljeni dobitnici stipendija najvećeg hrvatskog sveučilišta!

Privremene rang liste dobitnika stipendija Sveučilišta u Zagrebu objavljene su danas.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo je privremene rang liste dobitnika stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija za ak. god. 2019./2020.

Stipendije su podijeljene u četiri kategorije od kojih je u kategoriji A na popisu dobitnika 352 studenta, u kategoriji B 40 studenata, u kategoriji C 6 studenata te u kategoriji D ukupno 102 studenta. Popis dobitnika možete pronaći na ovdje.

...Općine diljem Hrvatske 'love u mutnom': Blokirale isplatu simboličnih stipendija jer 'nema faksa' i 'nema novaca'! Istražili smo je li to ZAKONITO...


Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, zaključno s datumom 18. svibnja 2020. do ponoći, podnijeti Povjerenstvu pisani obrazloženi prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno. Ako je student/ica ostvario/la pravo na neku drugu stipendiju i želi odustati od prava na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu, molimo da nas o tome obavijesti pisanom izjavom na mail stipendije@unizg.hr.


...Dio studenata bez rate stipendije: Zbog 'epidemiološke situacije' isplata za travanj nekima će kasniti...


Napominjemo da uz stipendiju Sveučilišta u Zagrebu nije moguće primati nijednu drugu stipendiju.

A.Z.
foto: Shutterstock By Silver Wings SS


studentistipendijasveučilište u Zagreburang liste


Prati nas na Instagramu!