Mojfaks.hr u Vijesti

Očarala ga u javnom prijevozu: zaljubljeni mladić traži djevojku iz snova

Bivši student elektrotehnike V.K. iz Beograda zaljubio se na prvi pogled, no napravio je jednu kardinalnu grešku – nije iskoristio priliku i prišao djevojci koja je u javnom prijevozu čitala strip.

22. srpnja 2015 12:25
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Spomenuti tajanstveni 26-godišnjak sreo je djevojku svojih snova u beogradskom trolejbusu na liniji 28 u petak navečer. Međutim, kako to obično biva, u tom momentu nije skupio hrabrosti da joj priđe i ona je otišla. Zato se odlučio obratiti studentima članovima jedne FB studentske grupe u nadi da će mu netko pomoći identificirati djevojku koja ga je pomela s nogu.

Ne moramo posebno naglašavati da je njegov status u spomenutoj grupi pokrenuo lavinu komentara, želje da mu se pomogne, ali i oduševljenje djevojaka. Evo što je napisao:



"U petak, negde oko pola 8 uveče sam čekao bus na stanici na Zvezdari, kod bolnice ka gradu, kada sam začuo neki neopisivo simpatičan bat koraka. Podigao sam pogled i ugledao tebe, i kako su nam se pogledi ukrstili u meni se nešto desilo. Ušli smo u 28, iako ja nije ni trebalo da idem njim, sela si iza mene, izvadila strip i počela da čitas. Ja sam se par puta okrenuo, kao da pogledam da li autobus na liniji 77 ide iza, a ti si mi svaki put ljubopitivo uzvratila pogled. Ja sam debil što ti nisam prišao. Da li si u ovoj grupi, jer ne mogu da prestanem da mislim na tebe?" - napisao je V.K., inače bivši student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

Novinarima Blica pobliže je opisao kako djevojka izgleda: "Ima smeđu kosu. Tog dana je bila vezana u rep ili kiku. Nosila je beli šorc i crvenu majicu, ako se dobro sećam. Visina oko 165-170 centimetara, vitka i naravno mnogo slatka."

Dečki su malo kritičniji i ispod njegove objave češće ga sprdaju nego što mu nude pomoć, ali su zato sve djevojke na njegovoj strani jer znaju da pravoj romansi ništa ne smije stati na put.

Sretno!

L.B./izvor: Blic.rs
foto: Facebook

Još vijesti