Mojfaks.hr u Vijesti

Od sada još bolji portal za izlaske Tulumarka.com!

Najposjećeniji domaći portal za izlaske Tulumarka.com predstavio je redizajnirane stranice...

2. listopada 2012 12:55
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon nekoliko mjeseci rada, svjetlo dana ugledao je redizajnirani portal Tulumarka.com, a rezultat je pregledniji i informativniji portal, veći formati fotografija te nekoliko novih funkcionalnosti.

Osim novog dizajna, portal je doživio i određene sadržajne promjene. Najpopularniji sadržaji i dalje su atraktivne galerije iz klubova, po čemu je Tulumarka poznata još od samih početaka. Dodatno su naglašena događanja i klubovi, te njihova povezanost s ostalim sadržajima na portalu.

Cjelina Ulaznice potpuna je novost – osim kupovine ulaznica i osvajanja istih putem nagradnih igara, Tulumarka će svojim korisnicima u suradnji s najpopularnijim klubovima omogućiti rezervaciju mjesta u klubu i prijavu na popis (isprobajte već danas!), čime najposjećeniji domaći portal za izlaske želi postati centralno mjesto za ovu vrstu usluge.



Predstavljanje redizajniranog portala prva je faza nove Tulumarke, a do kraja godine posjetiteljima će biti predstavljena još jedna velika cjelinu koja će biti potpuna novost i za koju iz Tulumarke tajanstveno najavljuju da će izazvati velik interes među korisnicima.

Voliš izlaziti, zanima te gdje je najluđa ekipa i fotke iz klubova, najave događanja, prijava na popis u klubu i još puno toga? Posjeti www.tulumarka.com!

Još vijesti