Mojfaks.hr u Vijesti

Online predavanja s predstavnicima američkih sveučilišta

Besplatna predavanja o upisu na studij u SAD-u dostupna učenicima i studentima iz čitave Hrvatske!

14. Siječnja 2015 10:36
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u siječnju i veljači organizira prvu ovogodišnju seriju online predavanja i obrazovnih savjetovanja o mogućnostima studiranja u inozemstvu, uz sudjelovanje predstavnika američkih sveučilišta i instituta za učenje stranih jezika.

Tijekom online predavanja obrazovna savjetnica EducationUSA mreže predstavit će 5 koraka do upisa na studij u inozemstvu, dok će predstavnici američkih sveučilišta pružiti više detalja o programima poslovnog upravljanja, financijskoj potpori za studij, kao i o mogućnostima usavršavanja engleskog jezika u SAD-u. Detaljni raspored i poveznica na online predavanja dostupni su na stranicama IRO-a i na Facebook stranici Želim studirati u inozemstvu.

Posjetitelji iz čitave Hrvatske moći će se uključiti u online predavanja putem internetske veze, a posjetitelji u Zagrebu također se mogu pridružiti obrazovnom savjetovanju i online predavanju koje će se istovremeno održati u Institutu za razvoj obrazovanja. Za uključivanje u predavanje potrebno je ulogirati se u naznačeno vrijeme putem poveznice ili se pridružiti događanju u prostorijama IRO-a na adresi Trg Nikole Zrinskog 9, u Zagrebu, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail: iro@iro.hr.

Raspored online predavanja

Utorak, 20. siječnja 2015. od 18 do 19 sati
California International Business University: Studiraj u Kaliforniji!
Predstavnica California International Business University-a predstavit će mogućnosti studiranja ekonomije i poslovnog upravljanja u SAD-u te upisa na MBA programe (Master in Business Administration) u Kaliforniji.

Utorak, 27. siječnja 2015. od 18 do 19 sati

Mountain Language Institute: Učenje engleskog jezika u SAD-u
Predstavnica Mountain Language Institute-a predstavit će mogućnosti usavršavanja engleskog jezika u Coloradu, s posebnim naglaskom na jezičnu pripremu za studij u području prirodnih i tehničkih znanosti.

Utorak, 3. veljače 2015. od 19 do 20 sati
Emporia State University: Financijska potpora za studij u SAD-u
Predstavnik Emporia State University-a savjetuje o prijavi na stipendije i mogućnostima financiranja studija u SAD-u.

L.B./foto: Facebook@studiranje.u.inozemstvu

Još vijesti