Mojfaks.hr u Vijesti

Ostavljen u bolnici s post-it porukom nakon alkoholnog natjecanja

Student Arizona State Universityja ostavljen je u lokalnoj bolnici u invalidskim kolicima u onesviještenom stanju, a na tijelu mu je bila zalijepljena post - it poruka kako se onesvijestio za vrijeme natjecanja u ispijanju alkohola. Popio je, stajalo je u poruci, 20 rundi tekile, a potom se onesvijestio.

21. svibnja 2013 12:58
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Student ima 19 godina, a budući je dobna granica za uživanje alkohola u Sjedinjenim Državama 21 godina, policija ga planira optužiti za nezakonitu konzumaciju alkohola. Dovezen je u bolnicu u ranim jutarnjim satima u subotu, ali nitko od osoblja nije primijetio tko ga je ostavio. Na post-it poruci također je pisalo kako se student zove te da mu hitno treba pomoć.

>> Foto: Provjerite gdje se tulumarilo ovog vikenda!

Osim što se onesvijestio nakon ispijanja 20. runde tekile, student se počeo tresti te je poplavio. Tada su ga kolege studenti hitno prevezli u bolnicu i – ostavili. Naime, bojali su se da će upasti u velike nevolje ako se predstave u bolnici. Student je imao količinu alkohola u krvi šest puta veću od one koja je dopuštena prilikom upravljanja automobilom. Srećom, ipak je preživio.

Problematična bratstva

Natjecanje u ispijanju alkohola organiziralo je bratstvo Sigma Alpha Epsilon, no kažu kako to nije bio službeni događaj kojeg je organiziralo ovo bratstvo već se nekoliko prijatelja iz istog bratstva okupilo i odlučilo na ovakav vid zabave. Policija kaže kako neće podići nikakve optužbe protiv ostalih članova bratstva koji su sudjelovali u incidentu.

Inače, ovo nije prvi sličan slučaj s ovim bratstvom. Prošle je godine pronađen utopljen jedan devetnaestogodišnji član istog bratstva.  Student je izbačen iz jednog lokalnog bara jer je bio pijan, a kasnije je njegovo tijelo pronađeno u rijeci.



Problematični studenti općenito

Policija napominje kako općenito ima pune ruke posla sa studentskim bratstvima. Arizona State University tako je još prošle godine zatvorilo sve grčke domove unutar sveučilišta zbog problema koje su pravili.

Nedavno su se, pak studenti potukli, a na kraju je zvečalo oružje te su se mlatili i bejzbolskim palicama. Sve su zabilježile sigurnosne kamere te je otkriveno da je svađa i okršaj ovih pet studenata započela zbog neke djevojke.

Također, u ožujku su dvije tinejdžerice zadobile teške opekline kada je jedan student bacio bocu alkohola u otvorenu vatru što je zazvalo eksploziju. Student je za vrijeme suđenja rekao kako se ne osjeća krivim za incident.

N.LJ.J.
Foto: photoxpress.com


Provjeri još...

>> Video: Popio \'na eks\' 10 shootera i evo kako se proveo...
>> Puno seksa (ni)je dobro za studente
>> Studenti koji piju alkohol sretniji su od onih koji ga ne piju



>> Foto: Provjerite kako se tulumarilo ovog vikenda širom Hrvatske!


www.tulumarka.com

Još vijesti