Mojfaks.hr u Vijesti

Otkriven najuspješniji 'ulet' svih vremena – znate li kako glasi?

Ne, ne radi se o 'je li boljelo kada si ispala iz raja' ili 'izlaziš li ovdje često'.

10. veljače 2015 12:09
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Stručnjakinja za partnerske odnose i flertanje Jean Smith, koja je čak napisala i knjigu o umjetnosti flertanja, tvrdi da najuspješniji ulet svih vremena glasi: \'Jesi li ikada probao/la tu vrstu jabuke?\'

>> Tko zna, zna! Ovu priliku za zabavu ne smijete propustiti!

\'Moji klijenti uvijek brinu hoće li gnjaviti nekoga. Ja ih učim kako da prekrše \'pravila pristojnosti\' zahvaljujući kojima je teško upoznati nove ljude. Bi li vas uvrijedilo da vam u supermarketu netko priđe i pita vas jeste li ikada probali tu vrstu jabuke? Tek kada isprobate ovaj \'ulet\', shvatit ćete kako ljudi dobro reagiraju na njega\' objasnila je Jean.

Ova \'doktorica flertanja\' podijelila je još tri savjeta za sve nesigurne ljubavnike:

# Kada ugledate nekoga tko vam je privlačan, signalizirajte mu to svojim govorom tijela: smiješite se, ostvarite eye contact i otvorite ramena i tijelo.

#Postavljajte pitanja koja daju priliku za opširne odgovore

#Nemojte se brinuti zbog eventualnog odbijanja. U najgorem slučaju imat ćete vrlo kratak razgovor s nekim koga vjerojatno  nećete više nikada susresti. A u najboljem – tko zna?

Ako se nađete u klubu pored osobe koja vam je zapela za oko, Jean savjetuje da isprobate \'ulet-ubojicu\': \'Hm, to piće izgleda zanimljivo. Što je to?\'

Foto: Shutterstock
Izvor: Metro.co.uk
I.N.

>> Provjeri još... Ljubomorna susjeda broji joj orgazme – ovo pismo zbog preglasnog seksa je nasmijalo regiju!

Još vijesti