Mojfaks.hr u Vijesti

Pao s 13 metara visine: Student iz Rijeke hodao po rubu stijena i poginuo

Dvadesetjednogodišnji student spletom nesretnih okolnosti smrtno je stradao jučer u ranim jutarnjim satima.

9. ožujka 2017 13:35
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Neopreznim hodanjem po rubu stijena uz Trsatske stube okliznuo se i pao s trinaest metara visine.

O nesreći je Hitnu pomoć obavijestio njegov prijatelj koji se i nalazio s njime u društvu, no, nažalost liječnička ekipa je mogla samo konstatirati smrt, objavljuje Novi list.

I policija je izvještena o događaju i nakon očevida utvrdila da je riječ o nesretnom slučaju. Događaj se zbio nekoliko minuta poslije četiri sata.

Tijelo nesretnog mladića koji je iz okolice Ravne Gore, a studira u Rijeci, prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku zbog utvrdivanja uzroka smrti.

"Pred zoru me probudio vrisak i jauk neke djevojke i dozivanje momka koji je bio s njom. Djevojka je neutješno plakala i nešto govorila, ali nerazumljivo, kroz suze. Mladić koji je bio s njom tješio ju je. Mislio sam da će proći stubama prema Trsatu, ali stajali su kod kapelice na početku Trsatskih stuba. Djevojka je neutješno plakala, tako da sam slutio da se dogodilo neko zlo. Gledali su preko zidića stuba. Pomislio sam, nije valjda netko pao preko zida, jer ako jest crno mu se piše", rekao je jedan od stanara na Trsatskim stubama, koji živi u blizini mjesta tragedije.

L.B./izvor: Novi list
foto: Facebook@Trsatske stube/Gabrijela Perhat Trepša

Još vijesti