Mojfaks.hr u Vijesti

Petak 13. u velikom stilu: najbolja mjesta za izlazak ovog vikenda

Samo dva tjedna nakon odrađenog Halloweena, ponovno ulazimo u stravično dobar dobar vikend! I to ne samo zbog zloglasnog petka 13-og, već i zbog hrpe super događanja koja će preplaviti klubove.

13. studenog 2015 15:29
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Toplo ti savjetujemo da ne budeš partibrejker(ica) i ostaneš doma, jer petak i subota (kao dva svima nam najdraža dana u tjednu) ne zaslužuju takav tretman s tvoje strane.

Ako pak ne znaš gdje van, čekiraj našu listu prijedloga i olakšaj si odluku. Za detalje o eventu, klikni na njegov naziv. \'Ajmo redom...


PETAK, 13. STUDENOG


Ne znamo kako stojiš s maratonom i kolika ti je izdržljivost, ali ako si ljubiteljelj malo žešće glazbe i misliš da možeš plesati 10 h u komadu, doleti do Taboo-a gdje se održava četvrti po redu Trance Unity - Trance Unity: Event Horizon. Na eventu će se izredati čak 6 odličnih DJ-a, od kojeg valja izdvojiti Moonsoulsa – našeg mladog producenta koji ima full support čak i od strane Armin van Buurena, no i ostali dečki od kojih neki dolaze i iz inozemstva. Ovo će biti svojevrsno trance putovanje na kojem će se izredati nekoliko žanrova: uplifting, progressive, goa, psy i tech-trance. Za dečke je upad 30 kn cijelu noć (što zapravo i nije puno s obzirom na ono što te na eventu očekuje), dok cure upadaju free do  1 h, nakon čega plaćaju 20 kn.


DEPO, Super Super i Katran bit će dom prvog dana odlilčnog klupskog festivala - Future Sound Of Zagreb. Očekuje te čak 6 floorova odlične mjuze, 10 h neprekidnog partijanja i hrpetina odličnih renominiranih izvođača s  hrvatske, ali i regionalne underground scene. Upad iznosi  70 kn do 23 h, nakon čega raste na 90. Ali vjeruj nam, vrijedi svake kune.


S početkom u 23 h možeš do Super Supera skoknuti na prvu hrvatsku funk konferenciju na kojoj ćeš zateći čak 16 delegata funk scene koji ti spremaju bombastično dobre (ali i krate) 12.5-minutne setove. Njihova su predavanja besplatna, a ako ti nije do edukcije, nego samo do đuskanja i žurke, morat ćeš izdovjiti 20 kn.


Petak je dan za metak. To dobro znaju i u Shock Show Industryju u kojem će se održati Petak: Metak 13. Do 00:30 u klub upadaš za 20 kn, a nakon toga za 25.


Mrvu dalje, u Green Gold Clubu, nastupit će Haris Džinović za čiji ćeš nastup morati izdvojiti 50 kn u pretprodaji ili 70 kn na ulazu u klub.


Ako si voljan/na ići do Jaruna, u The Bestu te u 23 h očekuje Slobodan Vasić. A i upad je slobodan. 


Roko Club okupirat će najpoznatiji Slavonac – Miroslav Škoro. Za njegov nastup treba izdovjiti 30 kn. Početak je u 23 h.


U H2O klubu nastupa žena, majka i kraljica – Jelena Rozga sa početkom u 23 h. Ulaznice su 40 kn.


U novootvorenom Opera Clubu nastupi će Rozgin kolega i tekstopisac – Tonči Huljić uz pratnju Madre Badessa.


Bez obzira na to spada li ti košarka u draže sportove, uvijek možeš skoknuti do Moon Cluba na Official After KK Cedevite, nakon što dečki završe s tekmom. Upad je free, a u klubu te, osim košarkaške tematike, očekuju razni pokloni i nagrade.


Pepermint sprema Freaky Friday 13th sa startom u 22 h i po cijeni od 25 kn, a neki će sretnik tom prilikom moći osvojiti odlazak na skijanje u organizaciji Collegiuma.


History sprema BoomBox – Match The Pair. Cure na ulazu dobivaju karticu sa slikom izvođača, a dečki karticu s imenom pjesme. Ukoliko se u klubu sparite, na šanku imate free cugu. Upad je 20 kn, a ako uđeš do 00:30, imaš pravo na cugu u toj protuvrijednosti.


U Vip Clubu održat će se Brucošijada Građevine.


Khala Bar pak slavi 14. godišnjicu postojanja, povodom čega će u klubu nastupiti njihov rezident DJ Joe2Shine uz pratnju violinistice. Khala te poziva da i ti uveličaš ovaj događaj.


Glow Club te poziva na nastup Matrix banda sa startom u 22 h. Upad je free.


Mamurluk petka 13-og održat će se u Kvaku. Mamurluk je opravdan nakon izlaska, no definitivno ti ne preporučamo da se mamuran/na pojaviš u klubu. Ne bi bilo lijepo...


Ako ipak briješ na underground zvukove, a pretrpani klubovi nisu tvoj đir, svrati do Mastersa na Delta Swamp Music.


24-satno zagrijavanje za Illectricity Festival očekuje te u Sirupu. Start je u 1 ujutro i party traje do 8, nakon čega se (sve do idućeg dana u 1 ujutro) seli u Swanky Monkey Garden. Upad u Swanky je free, dok u Sirupu on iznosi 35 kn do 1:30, nakon čega se povećava za 10 kn.


U Sax!-u će nastupiti Živa Legenda, a osim nastupa te očekuje i full jeftina cuga.


U Stotki u Velikoj Gorici slavi se Martinje.


SUBOTA, 14. STUDENOG


Na redu je i drugi dan Future Sound Of Zagreb klupskog festivalskog programa. Cijena karte je 70 kn do 23 h, a nakon toga penje se na 90 kn.


U Green Gold Clubu očekuje te free upad na odlične performere koji dolaze čak s Ibize na Mirror Performance Show. Spremi se na stakla, ogledala, blještavilo kostima, provokativnost i eksplicitnost.


Ne znamo koji su ti skriveni fetiši, no sigurno (kao i svatko od nas) imaš neki. Ako si spreman izdvojiti 130 kn za upad u Močvaru, možeš prisustvovati jednom fetiš partyju – Bestiarum, kojem su glavna tema životinje i kostimi takvog tipa. Bit će ludo, dođi i ti! Ali, moramo te upozoriti kako je svaki oblik snimanja i slikanja najstrože zabranjen i ako si uhvaćen/a u takvom činu, organizatori neće imati previše razumijevanja. Upozoreni ste na vrijeme.


U The Bestu će se održati još jedan James Bond Party – Open Bond\'s World. Upad je free, a očekuje se mnoštvo ljepotica. 


Ekipa iz IN Bara sprema Weekend Izuvanje. Za naručenu bocu cuge, drugu dobivaš free. A i upad je free.


Prvi put u životu te ne treba biti strah alkotesta, jer što više napušeš sa svojom ekipom, veća ti je šansa da idući vikend cugaš džabe! Upravo na tu shemu se sprema Alko-Testiranje Party u Hollywood Vanity Clubu. Upad je free.


Plesačice, dva odlična DJ-a i hrpa iznenađenja očekuju te na Moonlight Boogie eventu u Moon Clubu


History brije na Cubu. Kubanke, Fiedel Catro, rum, palme.... Sve to možeš očekivati na Chaggici – Trip To Cuba: Havana Night. Upad je 20 kn, a ako uđeš do 00:30 h, možeš cugati u toj protuvrijednosti.


Johann Franck na svojem eventu Tom Tom Club očekuje brojne pozante face, pa ako se želiš družiti s kremom showbizz svijeta, zapiči prema glavnom zagrebačkom trgu.


U Vip Clubu održat će se Brucošijada ERF-a.


U Kvaku se s početkom u 23 h sprema BlackJack Night


Klub Sirup okupirat će mladi i perspektivni DJ i producent VOLSTER. Cijena upada je 50 kn cijelu noć.


U Vintage Industrial Baru održat će se Dire Straits Tribute. Početak je u 22 h, a karta je 20 kn. Studoši plaćaju samo 10 kn.


I kako to subotom već biva, u Stotki u Velikoj Gorici sprema se DJ party.


Prijedlozi su, kao i inače, ovdje, a ti odaberi event koji najviše odgovara tvojim prohtjevima. Moguće da se na nekima od njih i vidimo. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.


M.B.

(foto: Tulumarka)

Još vijesti