Mojfaks.hr u Vijesti

Pisanjem, izvještavanjem i snimanjem do zvijezda: Postani suradnik na portalu MojFaks!

Studentski život najljepši je, najluđi, najintenzivniji, ali i najnaporniji – svaki student i studentica na grani to znaju. Možeš li to iskustvo pretočiti u riječi?

18. kolovoza 2015 16:19
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ako si i ti jedan od studenata koji živi studentski život punim plućima, izlaziš, pratiš kulturna zbivanja u svome gradu, obožavaš glazbu ili pak dnevno-politička pitanja koja muče sve studente u našoj zemlji, a k tome smatraš da imaš još taman dovoljno vremena da svako toliko napišeš u čemu uživaš (ili što te ljuti i frustrira) – javi nam se i postani naš suradnik!

Što (i tko) nas zanima?


Ekipu portala MojFaks zanimaju sve teme koje zanimaju i studente:

- od mode, festivala, glazbe, svih sedam slobodnih umjetnosti, zanimljivosti iz svakodnevice studenata, vijesti iz domova, predavaonica, intervjua s turbo uspješnim i interesantnim studentima, inovatorima, geekovima, humanitarcima ili jednostavno najsimpatičnijim kolegama koji vas razvesele svakog ponedjeljka, poslodavcima koji potiču studente, novostima iz svijeta tehnologije, znanosti ili studentskog kluba, kolumne koje će nasmijati, zainteresirati, rasplakati ili (pozitivno) isprovocirati kolege... želimo sve!



Javi nam se! Osim iskustva rada na web portalu, oblikovanja teksta, njuškanja po terenu, snimanju video sadržaja i selektiranja tema koje će sigurno proći među ciljanom publikom, MojFaks nudi ti i opciju da besplatno briješ po događanjima, a zauzvrat napišeš osvrt ili recenziju. To uopće nije loše, zar ne?

Kako se prijaviti?


Lako! Dovoljno je da pošalješ svoj kratki životopis i nekoliko črčkarija koje su dosad izašle iz tvog pera na info@mojfaks.com. Ako pišeš blog ili si već negdje objavljivao/la – zakači link na radove, a ako nisi – pošalji nekoliko ideja ili članaka za koje smatraš da dobro predstavljaju tvoje interese i područje koje bi mogao/la pokrivati. Svatko ima jaču stranu – pokaži nam svoju!

Još vijesti