Mojfaks.hr u Vijesti

Počinje edukativni dio projekta „Bez veze nije bezveze“

"Bez veze nije bezveze", projekt udruge eSTUDENT, otvara vrata edukativnom dijelu projekta kojem je temeljna namjera potaknuti studente na proaktivno ponašanje i diskusiju na temu korupcije.

10. ožujka 2014 13:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon što su tradicionalno obilježili Međunarodni dan borbe protiv korupcije, 9.12.2013., vezanjem vezica s porukama u zagrebačkim tramvajima i vlakovima, slijedi edukativni dio projekta koji će trajati kroz mjesec ožujak. Šest stručnjaka održat će predavanja na četiri fakulteta, koji će u razgovoru sa studentima kroz vlastite životne primjere pokazati kako se bez \'veza\' može uspjeti.

14. ožujka  - prvo predavanje na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu, pod naslovom "Koji je tvoj meni uspjeha?’" Gost predavač je Irena Šoljić, asistentica na Biotehnološkom fakultetu u Belgiji, a nekadašnja studentica PBF-a.

19. ožujka – drugo predavanje na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirani arhitekt i doktor znanosti Idis Turato održat će predavanje pod nazivom ‘’Postavi čvrste temelje svog uspjeha’’.

Nadalje, na Grafičkom fakultetu svoje iskustvo studentima će prenijeti Mia Marić i Igor Manasteriotti, popularni dvojac koji je uz vlastiti trud i rad osnovao svoju firmu u Zagrebu, dok će edukativni dio projekta na fakultetima završiti predavanjem na Kineziološkom fakultetu gdje će gostovati poznati mentalni trener Igor Čerenšek te kondicijski trener Marino Bašić.

10. travnja – završnica ciklusa predavanja, zabavna večer za studente u Vip Clubu, gdje će nastupiti komičarski trio Goran Vugrinec, Aleks Curać Šarić i Tin Sedlar, mlade pjevačke nade Matija Cvek i Diana Heraković, te bend Pirati.

Organizatori tijekom travnja i svibnja ove godine nastavljaju s ciklusom predavanja u srednjim školama.

Sve obavijesti, kao i mjesto i vrijeme održavanja predavanja, možete vidjeti na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Još vijesti