Mojfaks.hr u Vijesti

Pogledajte kako izgleda i zvuči Barack Obama student

Danas je predsjednik Sjedinjeni Američkih Država i na početku mandata u njega su se ulagale velike nade. Sada su te nade splasnule, ali čini se kako je Obama još kao student volio držati govore i radio je to vrlo uvjerljivo.

24. studenog 2011 11:52
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Obama i kao student bio dobar govornik

Nedavno je na internet procurio snimak Obame studenta, snimljen prije dvadeset godina, točnije 1991. godine. Tada je studirao pravo na Harvardu, a snimka je nazvana \'Black History Minute\'. U snimci Obama diskutira o odvjetniku Charlesu Hamiltonu Hustonu koji je na Vrhovnom sudu svrgnuo zakon nazvan \'Separate But Equal\' (odvojeni, ali jednaki).

Video je prošlog tjedna na YouTube stavio student Sveučilišta St. John, Andy Kaczinski, ali kaže da je snimku pronašao još prošle godine. Video je u nekoliko dana pregledan preko 1,300.000 puta, a mnogi siteovi, poput CNN-a, Reutersa i sličnih razglabaju o evoluciji Baracka Obame kao govornika.

Yahoo! News tako komentira: \'Kao student Obama se osjeća manje ugodno pred kamerom nego što je to danas slučaj.\'

Business Insider snimku naziva groznom te nastavlja: \'Obamin je glas onda autoritativniji i dublji nego danas, vjerojatno jer se već dvadeset godina pokušava ostaviti pušenja cigareta.\'

Pogledajte video i odlučite sami koji vam se Obama više sviđa – student ili predsjednik.



N.LJ.J.

foto: phtoxpress.com

Još vijesti