Mojfaks.hr u Vijesti

Ponovili smo se - pogledajte što je novo!

Osim što smo redizajnirani, imamo i neke nove funkcionalnosti. Provjerite što je sve novo na portalu!

28. travnja 2011 17:37
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

GRUPE
Za početak – tu su grupe. Grupe funkcioniraju kao forum. Samim odabirom fakulteta na vašem profilu prilikom registracije, automatski ste svrstani u grupu svog faksa. Tu možete postavljati teme, dodavati evente (ispite, kolokvije...), vidjeti tko sve ide na ispit, pitati sve što vas zanima. Naravno, u slučaju da vas zanima neka druga grupa, uvijek ih možete vidjeti sve ovdje.




EVENTI

Tu su i eventi – koncerti, partyji, festivali... sve što vas zanima u ono vrijeme kad ne učite. :) Odabirom grada u kojem studirate u svom profilu, prikazivat će vam se samo događaji iz tog grada. Naravno, sve događaje možete vidjeti klikom na "priikaži postavke" i odabirom "Prikaži evente za sve gradove". Možete potvrditi svoj dolazak na event, pogledati tko sve od vaših frendova ide, a uskoro vas očekuju i nagradne igre.




POSLOVI

Poslovi - poslovi su razvrstani po gradovima. U suradnji sa studentskim centrima preuzimamo oglase od njih, a objavljujemo i svoje poslove. Na jednom mjestu za vas prikupljamo sve studentske poslove.




SKRIPTE

Skripte – u bazi imamo više od 700 skripti za većinu fakulteta. Svaku skriptu možete ocijeniti i komentirati. Pomozite kolegama savjetom koja je skripta dobra, a koja ne. Također, u par klikova možete objaviti i skripte koje vi imate. Odaberite fakultet, kolegij, uploadajte skriptu i to je to! Ako nekog kolegija nema na popisu, tu je opcija "upiši novi kolegij" kojom nam možete pomoći i upisati kolegij koji nedostaje.




OGLASNIK

Oglasnik – kupuješ, prodaješ, nudiš instrukcije, tražiš cimera... u samo par klikova objavi svoj oglas!


INFO PULT

Potrudili smo se prikupiti što više korisnih informacija, a ovdje možete pronaći informacije o tome kako se zapolsiti preko student servisa, kako jeftino putovati, gdje sa x-icom imate popuste...

    * Stipendije
    * Studentski posao
    * Studentski smještaj i prehrana
    * X-ica
    * Studentska putovanja
    * Razmjena studenata i nastavak školovanja
    * Studentski popusti
    * Studentske udruge

Da biste koristili sve pogodnosti MojFaks.com portala, trebate biti registrirani korisnik. I ne zaboravite odabrati fakultet i grad u kojem studirate, da biste imali prilagođenu naslovnicu!

Još vijesti