Mojfaks.hr u Vijesti

3 godine, 180 ECTS-a i ni sat vremena od Zagreba! Studij za koji se traži mjesto više odsad i u OVOME gradiću

Visoka škola Ivanić-Grad postala je samostalna visokoškolska institucija koja će izvoditi trogodišnji studij Fizioterapije.

14. rujna 2020 14:59
3 godine, 180 ECTS-a i ni sat vremena od Zagreba! Studij za koji se traži mjesto više odsad i u OVOME gradiću

3 godine, 180 ECTS-a i ni sat vremena od Zagreba! Studij za koji se traži mjesto više odsad i u OVOME gradiću Foto: MojFaks

Na adresu Visoke škole Ivanić-Grad ovaj tjedan je pristigla dopusnica Ministarstva znanosti i obrazovanja za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja i izvođenje studijskog programa preddiplomskog stručnog studija fizioterapije. 

...Najpopularniji studij ove godine u Hrvatskoj: Evo koje su prednosti i mane posla fizioterapeuta...


"Vjerujem da ćemo kroz tri do pet godina moći reći, da smo ostvarili zadane ciljeve te da će strategija razvoja Visoke škole Ivanić-Grad polučiti svoje rezultate na visoko obrazovanje u Ivanić-Gradu. Želim nam svima da Visoku školu Ivanić-Grad gledamo očima prosperiteta Grada Ivanić-Grada i zajedničkim dobrom svih!", istaknuo je dekan Visoke škole Mile Marinčić.

...Fizioterapija opet prva, a ostali? Ovo je 7 HIT STUDIJA za koje se ove jeseni \'tuku\' budući brucoši...


Studij se počinje izvoditi u akademskoj godini 2020/21. u sjedištu visokog učilišta, u trajanju od tri godine, čijim se izvođenjem stječe 180 ECTS-bodova.

U cijelom procesu iznimnu pomoć dobili su od Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, dekana dr. sc. Željka Sudarića i svih ostalih djelatnika Veleučilišta, a posebno zahvaljuju onima koji su sudjelovali u radu tijela Visoke škole Ivanić-Grad, dr. sc. Slavici Janković, v. psih., pred. i dr. sc. Erni Davidović Cvetko.

A.Z.
izvor i foto: Visoka škola Ivanić-Grad

Još vijesti