Mojfaks.hr u Vijesti

Potraga za Povjerenstvom Zlatnog indeksa je završena!

Udruga eSTUDENT je i drugu godinu zaredom odlučila projekt Zlatni indeks održati na nacionalnoj razini te je u tome i uspjela! U Povjerenstvo su ponovo okupljeni predstavnici studentskih udruga i zborova iz cijele Hrvatske, a 27. veljače svi će se sastati u Zagrebu i odlučiti tko će biti dobitnici nagrade Zlatni indeks 2014.

21. Siječnja 2015 16:08
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Da bi postali članovima Povjerenstva, studentske udruge i zborovi morali su udovoljiti i određenim kriterijima među kojima su suradnja s poduzećima, koja daje uvid u otvorenost udruge ili zbora, te broj projekata udruge ili zbora. Povjerenstvo je važno tijelo projekta Zlatni indeks koje na temelju dostavljene dokumentacije od strane prijavljenih poduzeća donosi odluke o tome tko su bila društveno najodgovornija poduzeća u prethodnoj 2014. godini.



Da se prisjetimo, Zlatni indeks je nagrada poduzećima koja su značajno doprinjela poboljšanju studentskog života u svim njegovim aspektima, od dodjeljivanja stipendija do organiziranja i sudjelovanja na studentskim projektima.

Ovogodišnje Povjerenstvo sačinjavat će sljedeće udruge i zborovi:

ELSA Zagreb (Zagreb)
Financijski klub (Zagreb)
Foss MedRi (Rijeka)
Poduzetnici bez granica (Osijek)
START-UP (Pula)
Studentski zbor Sveučilišta u Splitu (Split)
Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku (Dubrovnik)
Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku (Šibenik)
eSTUDENT


Budući da je Povjerenstvo odabrano, uskoro nam slijede i prijave za poduzeća. Tijek projekta kao i samo otvaranje Natječaja za prijavu poduzeća za nagradu Zlatni indeks 2014 možete pratiti na službenoj stranici projekta, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na zlatniindeks@estudent.hr ili posjetiti http://on.fb.me/1J1TIFu.

L.B.

Još vijesti