Mojfaks.hr u Vijesti

Povoljnije na Riječki karneval: Ostvari popuste na smještaj, hranu i piće uz Ri karneval povratnu kartu Autotransa

Maškare ča mogu maškare…već odzvanja Rijekom, jer peto godišnje doba na Kvarneru, ono karnevalsko, u punom je jeku.

9. veljače 2017 13:04
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Svaki kutak grada na Rječini vrvi od šarolikih karnevalskih događanja i ne prođe dan da ga maškare na neki način ne obilježe. Iako karneval već traje tri tjedna, glavna događanja Riječkog karnevala tek slijede i to: Maškarani auto rally Pariz – Bakar 11.02., Dječja karnevalska povorka 18.02. i Međunarodna karnevalska povorka 26.02.

Tu su i uvijek popularne, lude karnevalske zabave subotom na kojima će nastupiti S.A.R.S, Jelena Rozga i DJ Stefano Noferini. Pred nama su još 3 vikenda nezaboravnog provoda pod maskama i svi oni koji žele doživjeti istinski duh Riječkog karnevala sažet u motu "Krepat ma ne molat" barem jedan od predstojećih vikenda svakako trebaju provesti u Rijeci.

Za sve vas koji planirate posjetiti karnevalsku Rijeku, Autotrans je uveo Ri karneval povratnu autobusnu kartu s kojom je moguće svakodnevno putovati do Rijeke iz većine hrvatskih gradova. Cijene povratnih karata za mlađe od 26 g. kreću se, ovisno o relaciji, već od od 56 kn, a kupnjom Ri karneval povratne karte ostvaruju se dodatni popusti, i to:

- 15% popusta na standardni cjenik za dva noćenja i 10% popusta na standardni cjenik za jedno noćenje u hostelu One World. Grupe veće od 6 osoba koje noće u hostelu u vikendu karnevala minimalno 2 noći dobivaju i gratis doručak i fritule sa pićem dobrodošlice.

- 10% popusta na dnevni meni u Bistrou Mornar

- 10% popusta na cjelokupni iznos računa u King\'s Caffe Food pubu i King\'s Caffe pubu

Više informacija o ponudi i cijenama karata dostupno je ovdje. Za kupnju karte online, ostvaruje se i dodatnih 5% popusta!

Odmori od ispitnih rokova na najbolji mogući način - zabavljajući se pod maskama u Rijeci!

Još vijesti