Vodič za brucoše

Još lakše do kreveta u domu! Odsad bodna granica ide JOŠ NIŽE

MojFaks | Vijesti, 14.10.2020.Još lakše do kreveta u domu! Odsad bodna granica ide JOŠ NIŽE

Studenti koji još uvijek čekaju krevet u jednom od zagrebačkih domova, sada imaju priliku doći do njega.

Prema današnjoj obavijesti Studentskog centra, spuštena je bodna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi 1350 bodova. Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove zaključno do 22. listopada 2020.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web profilima.


Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Stanari koji usele u dom do 15-og dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16-og dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine.

Prilikom useljenja (tj. potvrdom rezervacije smještaja) stanar je dužan podmiriti iznos prve mjesečne stanarine koja će se knjižiti kao depozit. Iznos depozita jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo.

A.Z.
foto: arhiva, MojFaks


studentinatječaj za smještaj u domovimaStudentski centar u Zagrebubodna granica


Prati nas na Instagramu!