Mojfaks.hr u Vijesti

Još lakše do kreveta u domu! Odsad bodna granica ide JOŠ NIŽE

Studenti koji još uvijek čekaju krevet u jednom od zagrebačkih domova, sada imaju priliku doći do njega.

14. listopada 2020 16:03
Još lakše do kreveta u domu! Odsad bodna granica ide JOŠ NIŽE

Još lakše do kreveta u domu! Odsad bodna granica ide JOŠ NIŽE Foto: MojFaks

Prema današnjoj obavijesti Studentskog centra, spuštena je bodna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi 1350 bodova. Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove zaključno do 22. listopada 2020.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web profilima.

...Ništa od \'novog natječaja\' za smještaj u domu: Evo kako će se popunjavati sobe kad građani Zagreba isele iz doma na Cvjetnom...


Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Stanari koji usele u dom do 15-og dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16-og dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine.

...NOVA pravila u domovima diljem Hrvatske: Nema mijenjanja soba, maske i u zajedničkim prostorijama, u slučaju zaraze MORAT ĆETE ISELITI...


Prilikom useljenja (tj. potvrdom rezervacije smještaja) stanar je dužan podmiriti iznos prve mjesečne stanarine koja će se knjižiti kao depozit. Iznos depozita jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo.

A.Z.
foto: arhiva, MojFaks

Još vijesti