Mojfaks.hr u Vijesti

Procvat prostitucije u Osijeku: 'Nudim erotsku masažu, happy end uključen, 300 kuna'

Teške socijalne prilike tjeraju ljude da se snalaze na razne načine. Jedan od njih je najstariji zanat – prostitucija. Iako se time najčešće bave žene, sve je veći broj muškaraca koji se upuštaju u te vode.

28. veljače 2014 13:34
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Već desetljećima u Osijeku nema uličnih ponuda, pozivi na seksualna uživanja preselili su se u oglasnike i na internet. Prostitucija u Osijeku djeluje na “mala vrata”, i iako nema nekog određenog mjesta gdje prostitutke “rade”, Osječani koji žele “uslugu” znaju kako ih pronaći. Najčešće su to oglasi koji kriju razne legalne usluge piše Glas Slavonije.

"Sex-masaža u Valpovu - maserka nudi usluge erotske masaže sa sretnim svršetkom, grudi šestice, veće mesnate guze, šaljem svoju adresu...”, “Nudim erotsku masažu u lijepom i ugodnom ambijentu djevokama do 26 godina, happy end uključen, cijena za sat vremena 300 kuna...”, “Dečko 30-ih godina pruža senzualnu, opuštajuću masažu sa sretnim završetkom korpulentnim muškarcima iznad 55 godina...”, tek su neki od oglasa koji pozivaju na akciju zainteresirane za takvu vrstu usluge.

Degutantna je i pomisao, ali mlade cure mogu se dobiti za čašicu rakije, kutiju cigareta, ili za bon za mobitel” posvjedočio je jedan Osječanin.

Upravo zbog ovakvih oglasa čudi podatak da je u osječko-baranjskoj policiji prijavljeno samo 14 osoba zbog prostitucije.

Foto: Photoexpress
I.N.

Još vijesti