Mojfaks.hr u Vijesti

Profesor se skinuo na predavanju: tako se prodaje proizvod!

Iako je svim studentima drago kad profesor zauzme malo ležerniji pristup objašnjavanju materije i pokuša predmet učiniti zabavnijim, ovaj je profesor malo ‘zabrazdio’ pokušavajući...

13. srpnja 2014 23:13
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na Leedskom sveučilištu studenti menadžmenta ostali su zbunjeni jer definitivno nisu skužili ‘što je pjesnik htio reći’.

 

Prvo je jaknu položio na katedru, a zatim je nastavio sa skidanjem košulje i kravate. Sljedeči prizor bio je onaj dr. Iana Lamonda koji \'lamače\' hlačama iznad glave i na taj način pokušava studentima pojasniti kako osmisliti uzbudljivu kampanju kojom ćete povećati prodaju nekog proizvoda.


 

Malo je reći da nitko od studenata nije bio zainteresiran za njegov proizvod

 

Osoblje fakulteta za nemili je događaj saznalo kad su studenti i njihovi prijatelji na Twitteru počeli dijeliti fotke i komentare. 51-godišnji muškarac u gaćama – nije baš ono što zamišljamo kad pomislimo na predavanje.


 

Svi su se ili smijali, vrištali ili jednostavno bili bez teksta”, glasio je jedan tweet, a u drugom je pisalo: “Zbilja nemam pojma što se događa!

 

Iako nije suspendiran, dr. Lamond je pod istragom fakultetskog osoblja zbog svoje točke koja je osim skidanja uključila i brijanje te mazanje lica bijelom bojom.


L.B./The Tab

foto: Twitter

Još vijesti