Mojfaks.hr u Vijesti

Proslavi Noć vještica - najbolja mjesta u gradu čekaju samo tebe!

Listopad nam se bliži kraju i Halloween kao naručen pada baš na subotu. Ako se nas pita, bolje ne može!

30. listopada 2015 16:46
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ne znamo za tebe, al\' mi ovo doba godine obožavamo skoro kao i predbožićno – kostimi, bundeve, pauci, vještice, vampiri, svijeće, duhovi...  Sve je tu, uključujući i dobru mjuzu. Onaj tko kaže da u Zagrebu za Halloween nema dobrih događanja – laže. Potrudili smo se za tebe iskopati najbolje vikend partyje povodom Noći Vještica, a na tebi je da odabereš onaj koji ti najviše paše.

Za detalje o eventu, samo klikni na njegov naziv.


PETAK, 30. listopada


U Roko Club u goste dolazi legendarni Ivan Zak! Cijena ulaznice je 40 kn, a ako još uvijek nemaš svoju, požuri se prije nego se rasprodaju do kraja.

Malčice dalje, u IN Baru nastupa DJ Marco Pavich s početkom u 23 h.

Tik do IN Bara, u The Bestu, nastupit će estradne umjetnice koje su zapravo majka i kćer:  Vesna Zmijanac & Nikolija. Upad je free, a starta se u 23 h.

Narodni zvuci odjekivat će i H2O klubom jer nastup dolazi odraditi Milan Stanković.

U History Clubu održava se BoomBox – Comic Book Edition s početkom u 23 h. Za mjuzu je zadužen DJ eM Bee, a klub će poharati junaci iz stripova. Upad je klasičnih 20 kn, a ako uđeš prije 0:00 h, imaš pravo na konzumaciju pića u toj protuvrijednosti.

Vip Club spaja nespojivo – Taylor Swift i Vesnu Pisarović. Iako na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, u jednoj su stvari ipak slične. Vole pop i obje su dive. Da čuješ kako zvuče u klubu, moraš iskeširati 20 kn.

Taboo Club prat će nešto mračniji ritmovi budući da u goste dolazi George Privatti, a uz njega nastupaju još četiri DJ-a. Cure upadaju free do 1, između 1 i 2 plaćaju 20 kn, a nakon 2 moraju iskeširati 30 kn. Dečki u samom startu plaćaju 20 kn sve do 1, između 1 i 2 za njih je cijena 30 kn, a nakon toga 40. Cure, imate prednost!

U Sirupu se sprema vampirski bal Casa del Vampires, a ako ti je želja učestvovati na istom, morat ćeš olakšati svoj novčanih za 25 kn, tj. 35 kn ukoliko u klub upadaš nakon 01:30 h.

Ako ti to nije po volji, možeš skoknuti u Kvak na Chaggicu.

Za 20 kn u pretprodaji ili 30 kn na ulazu u klub možeš otići i Green Gold Club na Klapu Contra & Tedija Spalata.

U Shock Show Industryju se sprema Woody Allen event uz gostovanje ljupke Ines Huskić. Upad je 20 kn do 00:30, nakon čega cijena raste za jednog mrkog medvjeda.

U DEPO klubu odjekivat će techno zvukovi uz support čak četiri DJ-a na Tech D House-u. Start je u 23 h, a upad je 20 kn. Cure upadaju free do 00:30 h.

Ako ništa od dosad navedenog ne odgovara tvom glazbenom ukusu, možda se pronađeš u Mastersu. Tamo se sprema Dubtafari & Bass Culture povodom 6. godišnjice reggae.hr portala. Dakle – reggae ritmovi. Starta se u 22 h, a upad je do ponoći 30 kn nakon čega raste za 10 kn. Uz svaku kupljenu kartu dobivaš Ziggi rizle. Fora!

SUBOTA, 31. listopada - HALLOWEEN!

Kineski paviljon na Zagrebačkom Velesajmu bit će dom jednog od najluđih partyja na ShankHigh Halloween eventu na kojem će za pult stati čak sedam DJ-a. Luda zabava je zagarantirana. Mi ćemo biti tamo, a nadamo se ćeš i ti. Start je već u 21 h.

Gallery Club na Jarunu sprema čak tri partyja u jednom: Halloween, James Bond & Closing Season. Time Gallery svoja vrata zatvara do iduće sezone, a vrhunski party je neupitan.

I IN Bar ima svoj Halloween Party, a na njemu ćeš imati priliku osvojiti i dvije ulaznice za jedan od nadolazećih koncerata u tom klubu po vlastitom izboru.

Maskirano osoblje, uređen klub i nagrada za najbolju masku očekuje te na Halloween Partyju u The Bestu.

U novootvoreni Moon Club u blizini Cibone u gostovanje dolaze Freemasons! Upad je 40 kn na samom ulazu u klub, a dvije najbolje maske bit će nagrađene.

Najbolje maske nagrađivat će i Hollywood Vanity Club na svom Ružiona Halloween Partyju. Osim što možda pobereš nagradu, imaj na umu da možeš i jeftino cugat\' budući da za cijenu jedne boce drugu dobivaš potpuno free.

Dok ostali imaju Halloween, Pepermint ima Noć Vještica – Strava U Ulici Ilici. Inovativno, nema što. Ako imaš hrabrosti, zaviri na prvi kat Ilice 24.

Halloween Party održavat će se i u Khala Baru.

Maske su obvezne na temskoj Halloween Chaggici u Historyju, a najbolju masku klub nagrađuje bocom žestice! Upad je klasične dvije bane, a ako upadneš prije 01:00 h, imaš pravo na konzumaciju pića u toj protuvrijednosti. 

Svi znate Batmana i Gotham  City. E, pa jedan takav Halloween – Gotham City Party održat će se i u Johann Francku. Upad je 30 kn, a za odlično maskirane free.

I Kvak se pridružuje listi klubova koji rade Halloween Party.

Ako se usudiš, skokni do Shock Show Industryja u Laboratorij dr. Frankensteina. Upad je 20 kn do 00:30 h, a nakon toga 25 kn.

Underground zvukove možeš očekivati na Halloween Partyju u DEPO klubu uz support tri DJ-a. Starta se u 23 h, cijena upada je 30 kn, a maskirani upadaju free sve do 01:00 h.

Free upad daje ti i Green Gold Club na #nijesamo Halloween Party. Klub će, tvrde iz GGC-a, biti neprepoznatljiv.

U Taboo Clubu održat će se Wild Card – Hell Win, tako da ne sumnjamo u pakleno dobru zabavu.

Slična te Halloween atmosfera očekuje i u Sirupu. Upad je 30 kn, a pravo na povlaštenu cijenu od 20 kn imaju svi maskirani.

DJ Mario Kovač brinut će se za mjuzu u Močvari na Močvarnom Halloween eventu. Upad je 30 kn, a starta se već u 21 h.

Vintage Industrial Bar svoj je Halloween Party odlučio posvetiti poznatim čudovištima. Upad na Famous Monsters je free do 22 h, nakon čega je karta 20 kn, a ako si student, plaćaš samo 10.

Tvornica Kulture sprema Štaš bit? Tulum uz organizirani after. Karte su u pretprodaji 40 kn, a na dan događanja 55 kn.

Halloween Party održava se čak i u Velikoj Gorici u Stotki.

Eto, sve je u znaku Halloweena. Prijedlozi su kao i obično ovdje, a ti se sam/a odluči za najbolju varijantu. Ugodan, zabavan, zamaskiran i jeziv vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim. I još nešto... Ako si zadovoljan/na maskom, slobodno fotku pukni na Instagram uz #TulumarkaHalloween da vidimo kako izgledaš u strašnom izdanju. Zabavi se i pamet u glavu!

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti