Mojfaks.hr u Vijesti

Pucnjava na Fakultetu u Rusiji: 19-godišnji student pucao na kolege, a zatim ubio sebe

Pucnjava se dogodila na fakultetu u gradu Blagovješčensku na istoku Rusije. Devetnaestogodišnji student zapucao je prema kolegama s fakulteta. Jednog je ubio, najmanje troje ih je ozlijedio, a zatim je pucao u sebe.

14. studenog 2019 12:16
Pucnjava na Fakultetu u Rusiji: 19-godišnji student pucao na kolege, a zatim ubio sebe

Pucnjava na Fakultetu u Rusiji: 19-godišnji student pucao na kolege, a zatim ubio sebe Foto: MojFaks

Student naoružan sačmaricom, otvorio je vatru u predavaonici i teško je ozlijedio nekoliko osoba. Jedna od ozlijeđenih osoba podlegla je ozljedama. Zatim je ubio sebe. "Tijela dviju osoba, uključujući napadača, otkrivena su na mjestu događaja", potvrdila je policija, piše dnevnik.hr"Osim toga, ozlijeđene su još tri osobe, a među ozlijeđenima je dvoje tinejdžera i jedan mladić", priopćilo je ranije tamošnje ministarstvo zdravstva.

Oružje koje je 19-godišnjak koristio legalno je nabavljeno i registrirano na njegovo ime. Istraga o motivima pucnjave u tijeku je, a detalji trebaju biti razjašnjeni.


Prema prvim podacima, pucnjava bi mogla biti potaknuta svađom između kolega iz iste grupe. Navodno je napadač bio izbačen s predavanja zbog kašnjenja, no naknadno se vratio s oružjem i zapucao, prenosi dnevnik.hr.

V.S.
Foto: Pixabay

Još vijesti