Mojfaks.hr u Vijesti

Romantika na pravnički način: student prava napisao ugovor za dejt

O pragmatičnoj prirodi studenata prava nije potrebno mnogo govoriti, a da neki možda malo preozbiljno shvaćaju svoju buduću profesiju, dokaz je i ovaj neobični ugovor.

8. prosinca 2014 12:24
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Student prava s Queen Mary pravnog fakulteta u Londonu sakupio je dovoljno hrabrosti da pozove kolegicu na Božićni bal u organizaciji Društva pravnika. Učinio je to na zbilja \'šarmantan\' način – napisao je ugovor u kojem je definirao mnoge parametre za obje stranke.

Pismo je objavljeno na blogu Legal Cheek, a ne treba posebno naglašavati da nije dobro prošlo. Komentari su bili živopisni: od toga da mrze studente prava koji si već zamišljaju da su odvjetnici do one \'stare\' da su zbog svoje snobovštine omraženi među drugim studentima - uglavnom su negativno konotirani.



Na The Tabu su zaključili: “Postoji posebno mjesto u paklu, rezervirano samo za studente prava. Pod uvjetom da prvo polože pravosudni.

Kad vam potencijalni ‘dejt’ poruči da se izjasnite hoćete li ići na bal tako da pošaljete Whatsapp, poruku na Fejs ili pak odgovorite “in personam” – vjerojatno ćete promijeniti studijsku grupu, faks, a možda i državu.

Jeste li ikad dejtali sa studentom ili studenticom prava?

L.B./izvor i foto: The Tab (via Legal Cheek)

Još vijesti