Mojfaks.hr u Vijesti

Saznajte: Što omiljeno piće govori o vašem karakteru

Opće je poznato da je odlazak na fakultet ujedno i razdoblje povećane konzumacije alkoholnih pića. Dakako, nije isto kod svakog studenta ili studentice, ali statistika govori upravo to, stoga neka se ne uvrijede oni ćudoredniji.

17. Siječnja 2012 12:35
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Saznajte što, uz omiljeni način odijevanja ili šminke, i izbor omiljenog pića govori o vašem karakteru. Možda sve skupa i ne drži vodu, ali barem se možemo zabaviti uz ove tvrdnje. Pa krenimo.

Voćna votka – osobe koje obožavaju voćne okuse u jakoj votki zapravo su spremne na seks s nepoznatima. Pozor – nikakav okus u votki neće vas zaštiti od raznih seksualno prenosivih bolesti.

Tekila ili bilo što miješano s njom – ove osobe vole partijati i vole se oblokavati. Za njih su rupe u pamćenju normalna pojava , štoviše, baš im se sviđaju. To su oni tipovi ljudi koji prvi završe plešući na stolu ili – grleći WC školjku.

Pivo – tradicionalan tip koji pod svaku cijenu želi sačuvati svoj tradicionalni položaj. Nije nimalo avanturističkog duha i previše je zaštitnički raspoložen.

>> Jeste li znali? Cure danas piju više od frajera



Voda
– ne želim se družiti, ne želim biti tvoj/a prijatelj/ica, ne želim ni biti ovdje!

Sok – uh, baš je zabavno gledati druge kako piju i rade gluposti, sutra imam puno materijala za ogovaranje, a možda i ucjenu.

Martini – hm, skupo piće za siromašne studente. Ovakvi tipovi su definitvno zalutali u studentski život i zapravo sve oko sebe žele nečim impresionirati.



Kokteli kreštavih boja – naručit će ih oni koji su željni tuđe pozornosti te sponzoruše. Ta zašto bi itko drugi naručio piće koje je uočljivo na kilometar?

Viski – ti si seksi i želiš to svima pokazati.



Rakija
– ili si kroner pa se želiš brzo srušiti pod stol ili ti je dosta života i djeluješ po onoj Cesarićevoj: \'Al\' rakije, rakije amo, jer utjehe nema u vodi.\'

Stock ili bilo što drugo miješano s coca colom – ti si jednostavna osoba i nije ti potrebno mnogo da bi se dobro zabavio/la.

Vino – želi se predstaviti kao osoba sa stilom, a zapravo nije takva. Samo se želi konačno s nekim upoznati i vrlo ga/je lako zbariti. Što čekaš?

Liker – nije ti toliko bitan okus koliko cijela priča koja se skriva iza njega. Voliš isprobavati nove stvari, a upravo te koja čašica slatkog ili gorkog likera tome odvede svakog puta bez pogreške.

N.LJ.J.
Foto: photoxpress.com


Pročitaj još...
Faks traži babysittere za pijane studente

Striptiz kao dobar način zarade za studentsku školarinu
Alkohol i studiranje: Polovica studenta su \'binge drinkeri\'
Jeste li znali? Cure danas piju više od frajera

Još vijesti