Mojfaks.hr u Vijesti

Šokantni kalkulator: Izračunajte s koliko ste osoba indirektno spavali

Brojka će vas vjerojatno šokirati: jednoznamenkasti broj vodi do milijunčića...

17. rujna 2015 12:15
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Iako većina može na prste ruku izbrojiti broj seksualnih partnera koje su dosad promijenili u životu, jeste li ikada razmišljali koliko su partnera imali vaši partneri? A njihovi partneri?

Ako vas zanima kojom brzinom eksponencijalno raste broj indirektnih partnera s kojima ste spavali tijekom svog života, isprobajte kalkulator kojeg je izradila tvrtka LloydsPharmacy iz Velike Britanije.



Na ovom linku odaberite jeste li spavali s muškarcima ili ženama (ili oboje) i zatim upišite broj partnera s kojima ste spavali, zajedno s podacima o njihovim godinama u trenutku kad ste bili u vezi. Pripremite se za šok.

Prosječni Britanac spavao je s 9 osoba što, nakon računanja u ovom kalkulatoru \'šest stupnjeva razdvajanja\' dovede do brojke od 4 milijuna. Prosječni Amerikanac indirektno je spavao s čak 12 milijuna osoba!


Alat je osmišljen i dizajniran kako bi korisnicima otvorio oči i upozorio ih na rizike dobivanja spolno prenosivih bolesti koje je ponekad, pogotovo u slučaju muškaraca, moguće prenositi bez iakkvih vidljivih simptoma.

L.B./izvor: Daily Mail
foto: Freeimages, Lloyds Pharmacy

Još vijesti