Mojfaks.hr u Vijesti

Status komičara nasmijao studente: 'Nitko ne može strpati toliko stvari u tako mali prostor kao mama koja studentu šalje paket'

Ima li što slađe od paketa koji je mama složila i poslala, a stigao je baš u trenutku kada te svjetlo iz frižidera još jednom zaslijepilo – jer opet je prazan?

13. srpnja 2015 12:30
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Dobre su menze, dobra je 'slasta', ali nema do maminog paketa. Baš to je na svom Facebook profilu prokomentirao hrvatski komičar Vlatko Štampar pohvalivši sve mame ovog svijeta zbog zadivljujuće sposobnosti da strpaju 'puno stvari u mali prostor'.

Pretpostavljamo da će se mnogi prepoznati u njegovim riječima:

'Apple da ima imalo pameti zaposlio bi desetak naših mama. Mobiteli, laptopi i tableti bi im bili još tanji i kompaktniji.

Jer nitko na ovom svijetu ne može strpati toliko stvari u tako mali prostor kao mama koja svojem djetetu studentu šalje paket.

Jer mama i samo mama zna kako da u paket 30x30x30cm stane: ciglica kave, litra domaćeg bučinog ulja, 15 sarmi, mahune, 8 para kobasica, 2 paketa napolitanki (krašovih), kolači jedni(bakini), kolači drugi(mamini), kila limuna, 4 banane, flašica orahovice i 5 salveta.
U najbolji dio: detaljne upute za korištenje s personaliziranom porukom koja ti nikad ne dosadi, a uvijek je ista.

Jer znaš da se trebaš paziti, znaš da joj fališ i znaš da te voli.
Jedino kaj ti nije jasno zakaj je poslala salvete.'


Slažete li se s Vlatkom?

Izvor: Facebook

Još vijesti