Mojfaks.hr u Vijesti

Što boja kose govori o tvom seksualnom životu?

Sad sigurno misliš: 'Dajte molim vas, kao da boja kose može utjecati na moj seksualni život?! To su gluposti! Prestanite me lagati.' I tko ne bi shvatio tvoju skepsu?!

15. Siječnja 2016 13:31
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

No, postoji istraživanje koje bi moglo uvjeriti i najzaguljenijeg \'nevjernog Tomu\'.

2015 SKYN Condoms Millennial istraživanje provedeno među 5117 muškaraca i žena u dobi između 18 i 34 godine, različitih boja kose, pokazalo je neke zanimljive pravilnosti.
Evo što su otkrili o povezanosti boje kose sa seksualnim navikama mladih.

Crnokose osobe najčešće koriste besplatne aplikacije i web stranice za pronalaženje seksualnih partnera (21%) što je poprilično manje u odnosu na 17% plavuša i plavušana i brineta koje koriste iste usluge.



Crvenokose osobe najviše briju na igranje uloga (20% ispitanika) u stilu \'50 nijansi sive\'. Usporedbe radi, u ovakvom uživaljavanju u uloge uživa samo 14% plavokosih ispitanika, 12% smeđokosih te samo 8% crnokosih osoba obuhvaćenih anketom.



Neobično je što crnokosi ljudi najčešće traže seksualne partnere pomoću web stranica, ali najmaje uživaju u eksperimentiranju dok crvenokosi i u ovom istraživanju opravdavaju reputaciju malih vatrenih petardi što se seksa tiče.

Ipak, imaju i crnokosi vragovi aduta u rukavu! Oni će najčešće potražiti seks na jednu noć (65%) dok će se u istu avanturu upustiti 61% plavokosih i 59% smeđokosih osoba. Crvenokose osobe najrjeđe su odabirale ovu opciju u istraživanju! Osim toga, najveći broj crnokosih ispitanika ocjenio je svoje ljubavničko umijeće kao odlično ili jako dobro (56%).



Plavokose osobe češće se seksaju na neobičnim mjestima: 80% ispitanika plave kose seksalo se u tušu ili kadi, 67% u automobilu, 51% vani, 43% u bazenu ili jacuzziju, 37% na tulumima, a 27% na plaži.


L.B./izvor: Elite Daily
foto: Freeimages

Još vijesti