Vodič za brucoše

Što manje nepravilnosti, što više zadovoljnih studenata: Sudjeluj u raspravi o državnoj stipendiji

MojFaks | Vijesti, 23.02.2017.Što manje nepravilnosti, što više zadovoljnih studenata: Sudjeluj u raspravi o državnoj stipendiji

Znaš kako poboljšati Pravilnik o dodjeli državnih stipendija? Uključi se u raspravu!

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otvorilo je javno savjetovanje o Nacrtu Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskoga statusa.

Cilj javnog savjetovanja je prikupiti primjedbe i prijedloge zainteresirane javnosti o Nacrtu Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskoga statusa. Javno savjetovanje otvoreno je 17. veljače 2017. godine.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje primjedbe i prijedloge vezane uz tekst Nacrta Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskoga statusa putem elektroničke aplikacije e-Savjetovanja.


Nacrt Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskoga statusa dostupan je ovdje.

L.B./izvor: MZOS
foto: Pixabay


Ministarstvo znanosti i obrazovanjadržavna stipendijajavna raspravaNacrt o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju na temelju socio-ekonomskog statusa

Prati nas na Instagramu!