Mojfaks.hr u Vijesti

Što o seksu možemo naučiti od striptizeta?

Svakodnevno (noćno?) skakanje po štangi, zavodljiv ples i zavidne atletske mogućnosti zasigurno daju im veliku prednost među plahtama. Možemo li štogod o seksu naučiti od striptizeta?

6. travnja 2010 14:37
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Megan Pleticha iz Nerve.coma misli da možemo, pa je savjete i odgovore na pitanja o seksu potražila kod tri profesionalne striptizete: Heather, Rocket i Kat. Pa, da vidimo što cure kažu:

Htjela bih dečku za rođendan na poklon izvesti striptiz, ali sam nervozna jer mislim da ću ispasti smiješna. Što bi trebala napraviti da sve prođe "kao po špagi"?
Kreći se puno sporije nego li misliš da bi trebala. Mala je razlika između seksi kretanja i epileptičnog napada. U svoju točku ubaci puno kontakta očima, to pali, i radi sve ono što ti se čini prirodnim. Nemoj se \'truditi\' biti seksi, to tako ne funkcionira. I ako si jako nervozna, definitivno potegni koju kratku prije \'nastupa\'. To i ja radim.

Je li štanga za striptiz u spavaćoj sobi razumna investivcija?
Da! Ako stvarno želiš naučiti morat ćeš često padati i raditi budalu od sebe, pa pomaže ako to ostane unutar tvoj četiri zida. A jednom kada svladaš vještinu, prečka će definitivno začiniti vaš odnos.

Kako biti dobra u oralnom seksu?
Ključna je stvar da zauzmeš dobar položaj i da ti bude udobno kako se ne bi umorila. Pomoći će kontakt očima, malo prostačenja, dobro \'navlaživanje\', korištenje obje ruke, ali i to da se i ti dobro zabavljaš i uživaš u tome.

Koliko dugo bih trebala čekati prije nego li spavam s njim?
Mislim da to nije važno. Neki kažu da te neće poštivati ako prebrzo odeš s dečkom u krevet, ali ako te ne poštuje to je zato što je bezveznjak, a ne zbog toga koliko si mu brzo uskočila u krevet. Ako ga želim povaliti, onda ću to i učiniti!

Kako da dečku kažem da je loš u krevetu? On misli da je klitoris tek mjesto na mojem tijelu, a ne nešto čemu želim da posveti pažnju. Gdje da počnem?
Uči ga pozitivnim poticanjem. Kada napravi nešto kako treba, kaži mu:"To mi se viđa, učini to ponovno." Možete probati i masturbirati jedno pred drugim. Tako će vidjeti gdje se ti diraš i povesti se za tvojim primjerom.

Pa eto, ako mislite da nas cure imaju čemu naučiti, pročitajte i ostatak članka na Nerve.com.

Izvor: Neon.com.hr

Još vijesti