Mojfaks.hr u Vijesti

Student ostavio upaljena svjetla na automobilu – evo što se dogodilo

Ako vozite, onda znate da se na autima češće nađu poruke tipa: "Udario sam ti auto na parkiralištu – nađi me ako možeš!" umjesto nekih poštenih i dobronamjernih. No, jedan je student na svom automobilu pronašao potpuno drugačiju poruku...

30. travnja 2015 13:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Student Derek Murray nakon ovog događaja sigurno ima bolje mišljenje o ljudskome rodu. Na automobilu je pronašao poruku koja mu je pomogla i uljepšala dan.

Ostavio je upaljena svjetla na svom automobilu, a stranac koji je slučajno prolazio kraj njegovog "tutača" shvatio je da će mu se ubrzo isprazniti akumulator. S obzirom da nije mogao ugasiti farove, ostavio je Dereku poruku, akumulator i kleme s detaljnim uputama kako upaliti auto na ovaj način.



"Ostavio sam kleme na ogradi i akumulator u kartonskoj kutiji. Ako znaš kako – spoji ih i iskoristi da upališ auto", piše u poruci koju je Derek, student iz Kanade, objavio na svom Facebook profilu.

Naravno da je fotografija poruke ubrzo postala viralna, a primijetio ju je i gradonačelnik grada Alberte, Don Iveson.

"Ovo samo pokazuje kako se takav čin čiste dobrote jedne osobe može proširiti među ljudima i svima uljepšati dan", rekao je Derek.

Lokalna je firma ponudila dvije karte za hokej dobrom čovjeku, a Derek se nada da će ga i osobno upoznati i zahvaliti mu.

L.B./izvor: Metro.co.uk
foto: sxc.hu, Facebook

Još vijesti