Mojfaks.hr u Vijesti

Student si s invaliditetom? Prijavi se i stekni iskustvo u renomiranoj hrvatskoj tvrtki!

Poslovni dnevnik organizira društveno odgovorni projekt "Iskustvo zlata vrijedi 2014." te u suradnji s partnerima-poslodavcima omogućuje studentima s invaliditetom, koji se prijave na natječaj, radnu praksu s eventualnom kasnijom mogućnošću zapošljavanja.

15. travnja 2014 14:15
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na natječaj se mogu prijaviti svi redovni studenti s invaliditetom, bez obzira koji fakultet pohađaju. Prijave na natječaj traju od 14. travnja do 15. lipnja 2014. godine.


Kroz projekt "Iskustvo zlata vrijedi 2014.", Poslovni dnevnik je odlučio proširiti svijest u poslovnoj zajednici i šire te problematizirati pitanje zapošljavanja osoba s invaliditetom u Hrvatskoj.


Iskustvo zlata vrijedi 2014. Poslovni dnevnik organizirao je uz podršku Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Stručni partner i pokrovitelj je Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Partner projekta je i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Projekt podržavaju i sljedeće tvrtke: Adecco, AD Plastik, Atlantic grupa, Bauerfeind, Croatia zdravstveno osiguranje, Dukat, Hrvatska lutrija, McDonald\'s, METRO Cash & Carry Hrvatska, Otto Bock Adria, Premisa i Rail Cargo Logistics.


Obrazac za prijavu možete pronaći ovdje, a u videu pogledati kako je to izgledalo prošle godine.



L.B./izvor: Poslovni.hr

foto: screenshot/YouTube

Još vijesti