Vodič za brucoše

Nakon duge pauze ponovo kreće studentski vjeronauk pod vodstvom don Davida

MojFaks | Vijesti, 29.10.2021., Autor: Vanessa K.Svake srijede na Jarunu.
Foto: shutterstock by palidachan

Svake srijede u 20 sati.

Velika većina ljudi rođena u Hrvatskoj smatra se katolicima. Vjera je svačiji osobni izbor koji mogu donijeti sami za sebe. Iako ćemo tek s novim popisom stanovništva vidjeti koliki se postotak studenata izjašnjava katolicima, Studentski pastoral je krenuo s studentskim vjeronaukom za sve one koji to žele.


Studentski pastoral koji od ove godine vodi don David, pozvao je studente na studentski vjeronauk. "Nakon podugačke stanke konačno nastavljamo s našim vjeronaučnim susretima", napisao je don David u Facebook objavi koju je podijelio na grupi studentskog doma "Stjepan Radić".


"Zbog praktičnih razloga studentski vjeronauk u ovom semestru bit će isključivo srijedom u 20 sati, u crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu", poziva sve studente don David.


Foto: screenshot via Facebook@studentski dom Stjepan Radić - Sava


Njegov simpatičan poziv studentima da dolaskom na vjeronauk "dokažu da su vjernici", zaradio je nešto više od 200 "lajkova" i skoro 30-ak komentara.


Studenti su većinom označavali svoje prijatelje kako bi vidjeli objavu i zapamtili kada i gdje se održava studentski vjeronauk, bilo je i nekolicine koji su pozvali svoje prijatelje na podosta šaljiv način.


>>>Dekan splitskog KBF-a ne mari za koronu: Smatra da na mise treba odlaziti i po cijenu života<<<


"Dokaži!", "Dok ne dokažeš, ne vjerujem", bili su samo neki od komentara, dok su drugi kazali kako će od 18 sati podizati šator ispred crkve.


 
 

Prvo film pa vjeronauk! / Foto: screenshot via Facebook@studentski dom Stjepan Radić - Sava


>>>13 godina među studentima! Popularni kapelan odradio svoj zadnji 'radni' dan: 'Nije ih bilo lako privući nakon što cijeli dan provedu na faksu...'<<<


Ovi studenti postavljaju šator! / Foto: screenshot via Facebook@studentski dom Stjepan Radić - Sava


Nekome ipak nedostaje don Stojić / Foto: screenshot via Facebook@studentski dom Stjepan Radić - Sav


studentski pastoralstudentski vjeronaukdon Daviddokaži da si vjernik


Prati nas na Instagramu!