L.B. u Vijesti

Studenti pobjedili u Potjeri: Svi 'šuškaju' da ih je lovac pustio jer je pitanje bilo lagano

Posljednja epizoda popularne Potjere u susjednoj Srbiji navela je mnoge da zaključe da je lovac 'progledao kroz prste' dvojici studenata.

27. Siječnja 2021 16:08
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U sinoćnjoj epizodi Potjere, koja se, kao i kod nas, snima i emitira i u susjednoj Srbiji, dvojica studenata imali su razloga za slavlje. Naime, kviz su završili kao pobjednici, "teži" za lijepih 540.000 dinara (otprilike 32 tisuće kuna). No, nešto je drugo zaintrigiralo gledatelje koji su nakon te epizode razvili "teoriju" o lovcu.


...Lovac i natjecateljica nisu znali odgovor na pitanje o hrvatskom nogometašu - znaš li ti?...


Naime, kako pišu srbijanski mediji, iako su se dvojica studenata do samog kraja borila, činilo se da ipak neće poraziti lovca. A onda je on pogriješio na poprilično jednostavnom pitanju.


Biste li vi znali odgovor?


21-godišnji David Pantović i šest godina stariji Dušan Nikolić izvojevali su pobjedu nad lovcem Miloradom Milinkovićem u posljednjoj sekundi, na posljednjem pitanju završnoga kruga. Na pitanje "koju grčku boginju simbolizira sova" rekao je "dalje", na taj način prepuštajući igru mladima.


...Student komunikologije vratio se u Potjeru i nadmašio Kotigu: Ekipi osigurao 40 000 kuna...


Gledatelji su na društvenim mrežama ovu emisiju okarakterizirali kao "epizodu za infarkt", a također su se počele širiti i teorije da je Milinković sigurno znao odgovor na zadnje pitanje, ali je namjerno "kiksao" kako bi dvojica mladića kućama otišla s finom svotom.


Gledatelji su ga na društvenim mrežama nazvali "šmekerom", "carem", i u velikome broju su odobrili njegov postupak, iako ga po pravilima Potjere ne bi smio namjerno pustiti da pobjede.

Još vijesti