Vodič za brucoše

Trk po ugovor i meni: Student-servis i menze već sutra počinju s blagdanskim radnim vremenom!

MojFaks | Vijesti, 30.10.2019.Trk po ugovor i meni: Student-servis i menze već sutra počinju s blagdanskim radnim vremenom!

Iako će većina studenata ovaj 'blagdanski petak' iskoristiti za odlazak doma, a potencijalno ga spojiti i sa 'štrajkaškom srijedom', neki studenti ovaj vikend ipak će provesti u Zagrebu, a moći će se hraniti u tek tri studentska restorana.

I dok će tijekom blagdana Svih Svetih menze u zagrebačkim studentskim domovima 'dežurati' za sve studente koji će produženi vikend provesti u Zagrebu, gotovo sve ostale menze, pa čak i Student servis, radit će skraćeno već sutra.


Svi koji će ovih dana zatrebati ugovore ili bilo kakvu informaciju u zagrebačkom Studentskom Centru, morat će svoj raspored malo više prilagoditi jer će već sutra Student servis raditi skraćeno – od 7 do 13 sati. Na dan blagdana, kao i cijelog vikenda, neće raditi uopće.


Menze u svim studentskim naseljima osim doma 'Ante Starčević' radit će i na blagdan, dok će one u sklopu Studentskog centra raditi zaključno sa četvrtkom – Veliki restoran u Savskoj do 14 sati, a brza menza 'Express' do 17.30 sati. Kako će neki fakulteti raditi skraćeno ovoga četvrtka, tako i radno vrijeme menzi unutar tih prostorija variraju.


Stoga, trk po ugovore i menije iz menzi, jer ćete i do jednih i do drugih ponovo moći doći tek u ponedjeljak!


...Studenti ovog fakulteta menzu čekali 28 godina: Evo kako izgleda novi restoran na TTF-u! FOTO...


...Higijenski užasi u zagrebačkim domovima: I teti čisti dozlogrdilo pa poručila djevojkama #budicura...P.H.

Foto: erasmus.com/Valentina Bregovac


student servismenzeSvi svetiblagdanskraćeno radno vrijeme


Prati nas na Instagramu!