V.K. u Vijesti

Svake godine 2000 novih studenata, a imaju samo jednu menzu: Ova derutna zgrada uskoro postaje novi studentski restoran

Na Veleučilištu u Karlovcu na godišnjoj razini upisuje nešto više od 2000 studenata koji su dosad na raspolaganju imali samo jednu menzu, u restoranu Doma oružanih snaga 'Zrinski'.

1. lipnja 2021 13:17
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na Facebook stranicama Veleučilišta u Karlovcu obavijestili su studente i zainteresiranu javnost da uskoro kreće izgradnja novog restorana studentske prehrane.

"Grad Karlovac izdao je građevinsku dozvolu za rekonstrukciju, prenamjenu i uređenje Bosanskog magazina u Zvijezdi u budući restoran studentske prehrane i interpretacijski centar, što je segment koji će dodatno unaprijediti usluge ponuđene studentima Veleučilišta", prenose.


Osim restorana koji će imati 86 sjedećih mjesta, na gornjem katu i u potkrovlju planiraju izgraditi interpretacijski centar i muzejski prostor. Za potrebe izrade potrebne dokumentacije Grad Karlovac i Karlovačka županija izdvojili su svaki po 400 tisuća kuna.


Foto: screenshot via Facebook@"Veleučilište u Karlovcu"


Grad Karlovac i Karlovačka županija izdvojili su svaki po 400 tisuća kuna / Foto: screenshot via Facebook@"Veleučilište u Karlovcu"

Foto: screenshot via Facebook@"Veleučilište u Karlovcu"

Još vijesti