Sponzorirani članak u Vijesti

Studenti vlogeri u malo drugačijoj ulozi: Korištenje bankarskih usluga ne mora biti bauk!

Studenti se često nađu u problemima kada trebaju obaviti nešto u banci, ali ne više. PBZ se okrenuo studentima i njihovim potrebama. A uz pomoć njihovih vršnjaka predstavit će usluge krojene baš po mjeri svakog studenta.

27. lipnja 2018 17:10
Studenti vlogeri u malo drugačijoj ulozi: Korištenje bankarskih usluga ne mora biti bauk!

Studenti vlogeri u malo drugačijoj ulozi: Korištenje bankarskih usluga ne mora biti bauk! Foto: MojFaks

Tko će bolje predstaviti bankarske usluge nego upravo mladi? Zato je PBZ u fokus svoje nove kampanje stavio upravo studente, kojima će novim pristupom te na jednostavan način predstaviti sve prednosti PBZ usluga za studente. Tako su, umjesto glumaca, angažirani pravi studenti, ujedno i vlogeri koji će predstaviti PBZ usluge koje će olakšati život njima i njihovim vršnjacima. Uz to, vlogeri su imali priliku biti dio velike kampanje na kojoj su se, uz ozbiljan posao, i odlično zabavili.



Odabrana su četiri studenta, različitih karaktera te će se svaki obraćati svojoj ciljanoj skupini. Vlogove u kojima će predstavljati prednosti određene PBZ usluge, objavit će na svojim YouTube kanalima i time ih učiniti dostupnima svima u svako vrijeme.

Vlogeri koji su dobili zadatak mladima približiti PBZ-ove usluge su Ivana koja je inače beauty vlogerica, Ivona čije je vloganje fokusirano na lifestyle teme, sportski vloger Filip te business vloger Paolo.
 

Što se sprema dalje i o kojim će temama pričati, saznat ćete uskoro, a sve ćete moći pratiti i na web stranici. Korištenje bankarskih usluga nikada neće biti lakše!

Sponzorirani članak

Još vijesti