Mojfaks.hr u Vijesti

Studentica skočila sa zgrade fakulteta s crnim koncem u rukama

Ovo pričaju kolege J. R. (25), koja se u ponedjeljak ubila skočivši s prozora zgrade Filološkog fakulteta u Beogradu. Policija je utvrdila da se djevojka popela na stolicu, otvorila prozor i skočila s petog kata. U njenoj ruci pronađen je crni konac. Kolege smatraju da je J. R., po ponašanju i pričama, možda bila članica sekte „Crna ruža“, najozloglašenije sekte na Balkanu.

14. svibnja 2014 14:36
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Pričala je o nepravdama i mučilo ju je što neke stvari ne može da ispravi. Ponašala se čudno. Spominjala je sekte. Ali, nažalost, nitko je nije shvatio ozbiljno”, priča jedan od kolega nastradale studentice, a susjedi su za djevojku imali samo riječi hvale.
 
Izuzetno obrazovana, kulturna i fina djevojka, kao i njena sestra, takođe studentica. Primijetili smo da se u posljednje vrijeme oblači u crninu”, kaže susjeda.
 
Članovi „Crne ruže“ sebi život oduzimaju po principu „bacanja kockice“, a poznati su i po tome da vrbuju isključivo visokointeligentnu djecu. Tragično nastradala djevojka izučavala je neohelenistiku, govorila je nekoliko jezika, svirala je klavir, a bila je uspješan student grčkog jezika i književnosti.


L.B./izvor: Blic.rs
foto: sxc.hu

Još vijesti