Mojfaks.hr u Vijesti

Studentica umrla zbog sado mazo igrice

Četrdesetdvogodišnji Soter Mule iz Rima optužen je za ubojstvo iz nehaja jer se njegova djevojka, dvadesetčetverogodišnja studentica, ugušila za vrijeme njihove sado mazo igre.

16. rujna 2011 13:30
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Soter je zavezao svoju znatno mlađu djevojku, Paolu Caputo za još jednu djevojku. Svi troje izvodili su shibari, što je sado mazo tehnika vezanja porijeklom iz Japana. Obje su djevojke bile zavezane istim konopcem, a tada se druga, neimenovana dvadesettrogodišnja djevojka onesvijestila te je konopac povukao nesretnu Paolu i ugušio je. Muškarac je pokušao prerezati konopac i spasiti je, ali nije to uspio učiniti dovoljno brzo i nesretna je Paola preminula.

Druga je djevojka prebačena u bolnicu te ima ozbiljne, ali ne i po život opasne ozljede.



Muškarac je prvo bio optužen za ubojstvo, a potom mu je tužiteljstvo smanjilo kaznu na ubojstvo iz nehaja. Naime, utvrđeno je da je Soter bio u vezi s Paolom te da su se sado mazo igrice odvijale sporazumno, a sve se pretvorilo u nesretan slučaj.

Soter je inače inžinjer te se u sado mazo krugovima smatra stručnjakom u vezivanju. Član je udruge BDSM  čija je kratica \' vezivanje, disciplina, sadizam i mazohizam\'.

Što je shibari?

Shibari je japanska riječ koja doslovno znači \'vezati\'. Ovom se riječju od devedesetih godina 20. stoljeća na Zapadu naziva tehnika vezivanja konopcem od prirodnih materijala, najčešće jute ili lana, koja se u Japanu naziva \'kinbaku\'.



Ovom se metodom u sado mazo igricama tijela vežu u posebnim položajima, a često i namjerno u vrlo neudobnom položaju. Često se daje izbor između dva položaja za vezanje za koja se kaže – biranje između dva zla, a sve kako bi se pojačala psihološka strana cijele igre.

Uže se veže na poseban način i s posebnim čvorovima, a zapravo je sredstvo komunikacije između vezanog i onog koji veže.


N.LJ.J

foto: photoxpress.com

Pročitaj još...
Eskort - najpopularniji studentski posao?
Faks traži babysittere za pijane studente
Napisala \'diplomski\' o svojim seksualnim podvizima
Studentice opomenute zbog (pre)glasnog seksa
9 razloga zašto apsolutno morate studirati
Studenti troše više love od studentica

Još vijesti