Mojfaks.hr u Vijesti

Ove godine useljavanje u IZVANREDNIM terminima: Već ovaj tjedan možeš se raskomotiti u svojoj domskoj sobici

Studenti koji koriste ljetni smještaj, mogu početi s prenošenjem svojih stvari u sobu koja će im biti dom u predstojećoj akademskoj godini.

28. kolovoza 2020 12:52
Ove godine useljavanje u IZVANREDNIM terminima: Već ovaj tjedan možeš se raskomotiti u svojoj domskoj sobici

Ove godine useljavanje u IZVANREDNIM terminima: Već ovaj tjedan možeš se raskomotiti u svojoj domskoj sobici Foto: MojFaks

Sve studente koji su putem ovogodišnjeg Natječaja ostvarili pravo na smještaj u domovima, Studentski centar u Zagrebu obavijestio je o mogućnosti useljenja u izvanrednim terminima.

Studenti koji koriste ljetni smještaj od četvrtka 27. kolovoza mogu početi preseljavati u kategoriju smještaja na koju su ostvarili pravo u Natječaju 2020./2021. Subotama, 29. kolovoza i 5. rujna 2020., studentski domovi izvanredno će vršiti useljenje studenta od 8:00 do 12:00h.

...500 kreveta manje u Zagrebu! Ogorčena studentica oplela po Vladi: \'Nije vas briga za nas...\' Učila cijelu godinu, ima više bodova, ali i dalje nema krov nad glavom...


Useljenje moguće samo uz potvrdu liječnika


Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

...Pakirajte kofere! Nakon obećanja, stiže i potvrda: Cvjetno se za studente oslobađa najkasnije do već dobro poznatog datuma...


Pazite na rezervacije


Iz SC-a napominju da je vremenski rok za plaćanje rezervirane sobe do 10. rujna 2020. Nakon toga rezervacije se poništavaju, a studenti mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba.

...\'Korona-nadopune\' domskoga reda: SC uveo pravila ponašanja u IZVANREDNIM okolnostima, ali i novi način naplate stanarine...


Putem svojih web profila studenti mogu pokriti trošak te useliti na rezervirano mjesto u domu do 10. listopada. Plaćanje rezervacije smještaja bit će omogućeno 1. rujna 2020. od 8h do 10. rujna 2020. do 12h. Upute za plaćanje stanarine možete pronaći ovdje.

Redovno useljenje u studentske domove traje do 10. listopada 2020.

A.Z.
foto: M.Trbuščić/arhiva, MojFaks

Još vijesti