Mojfaks.hr u Vijesti

Studiraj besplatno u Danskoj – zemlji tisuću dvoraca

Ako i tebe svrbe stopala i želioželjela bi obrazovanje započeti ili nastaviti negdje u inozemstvu - razmisli o Danskoj!

16. veljače 2016 12:13
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Moda, dizajn, namještaj i arhitektura najveći su danski izvozni proizvodi poznati u svijetu po svojoj inovativnosti, zanimljivim konceptima i visokoj kvaliteti.

Sada i ti možeš studirati studije u tom području u Danskoj koja ima besplatno visoko obrazovanje za građane EU koje smo sada i mi dio! Osim školarina, u Danskoj su za građane EU besplatne i sve zdravstvene usluge kao i javne knjižnice.

Fashion Design, Character Animation, Design&Business, Marketing Management, ICT Engineering, Materials Science&Product Design, Value Chain Management samo su neki od studija u ponudi na VIA University College na njihovim kampusima u Horsensu, Viborgu, Aarhusu i Herningu.



Ako si zainteresiran/a, odšetaj 19. veljače do Integrala koji organizira Dane studija u Danskoj. Prijavi se ovdje i osiguraj svoje mjesto na predavanju na kojem ćeš naučiti što ti je sve potrebno za prijavu te kako proći intervju koji je jednako važan, ako ne i važniji, od ocjena i ostalih kvalifikacija, a upoznat ćeš se i sa svom potrebnom dokumentacijom koja je prvi korak do ostavrenja tvog sna – besplatnog studija u ovoj divnoj zemlji.

Pozvani su svi – maturanti, studenti koji završavaju preddiplomski studij te čak oni koji završavaju drugu godinu preddiplomskog studija. Naime, ukoliko skupiš 120 ECTS bodova možeš direktno nastaviti na treću godinu srodnog studija u Danskoj na takozvani Top-up Bachelor.

Prijave za preddiplomske studije traju do 15.03. stoga se informiraj već danas ovdje i ovdje.

Još vijesti