V.K. u Vijesti

[FOTO] Neugodno se iznenadili nakon 'renovacije' doma: U kupaonici našli jaje u gnijezdu, a wc školjka izgleda užasno

Svatko tko je živio u studentskom domu, zna da za toplijih dana u sobama ima više stanara od onih upisanih i koji za taj smještaj plaćaju. Smrdljivi martini, stršljenovima, pauci, miševi, ali i razne druge bubice, česti su nepozvani gosti u studentskim sobama i hodnicima domova. No, uvijek ima i većih iznenađenja.

9. lipnja 2021 16:17
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U "Studenjaku", najvećem studentskom domu u Beogradu, stanari također imaju nove nepozvane susjede – ptice. Naime, kako prenosi noizz.rs, dom se renovira tijekom ljeta te su studenti za vrijeme obnove iselili kuda je tko mogao.


Na Twitteru je objavljena fotografija "renoviranog" smještaja u koji samo što nije stigla prinova. Tri djevojke koje su trebale useliti očito to neće moći jer imaju još nekoliko sustanara, a sudeći po fotografijama jajeta u gnijezdu, očekuje se i prinova.


Osim toga, stanari se žale i na nepočišćene sobe nakon renoviranja, razbijene sanitarije i slično.



Društvenim mrežama dijele se fotografije novih sustanara, ali i stanja domskog smještaja.


Novinarka Noizza i sama je komentirala ove fotografije, kao bivša stanarka doma. "Inače, kao nekadašnja studentica koja je živjela u ovom domu, mogu posvjedočiti da 'renoviranje soba' vrlo često podrazumijeva samo krečenje, pa kroz zidove u rekordnom roku kreće ponovo izbijati vlaga. Gnijezdo doduše nikada nisam imala u sobi, pa je ovo stvar koja je prevršila svaku mjeru normalnog i ljudskog", napisala je.

izvor: noizz.rs

Još vijesti