V.K. u Vijesti

Nova prilika za stipendiju zagrebačkog Sveučilišta: 56 studenata dobit će 'džeparac' u iznosu od 10 tisuća kuna

Provjerite u nastavku možete li konkurirati, jer su prijave već počele.

20. svibnja 2021 15:43
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Senat Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za dodjelu stipendija iz sredstava neiskorištenih stipendija u E kategoriji Natječaja provedenoga u razdoblju od veljače do travnja 2021. Ukupni iznos stipendije je 10 tisuća kuna.


Stipendije se dodjeljuju redovitim studentima koji u 2020./2021. ak. god. studiraju na preddiplomskim, integriranim preddiplomskim i diplomskim, diplomskim sveučilišnim, preddiplomskim stručnim i specijalističkim diplomskim stručnim studijima Sveučilišta u Zagrebu, a kojima je za stambeni objekt na adresi prijavljenog prebivališta dodijeljena ŽUTA oznaka ("Privremeno neuporabljivo") od strane ovlaštenih građevinskih stručnjaka.

Prijave na Natječaj su počele jučer, a traju do 4. lipnja 2021. isključivo dostavom propisane dokumentacije na e-mail: stipendije@unizg.hr

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu će nakon što razmotri sve pristigle prijave, utvrditi popis kandidata koji ispunjavaju uvjete i kriterije Natječaja te sastaviti privremenu rang-listu kandidata koji ostvaruju pravo na stipendiju te istu objaviti na mrežnoj stranici Sveučilišta, kako pstoji u objavi.


Također, mole studente moli da posebno pažljivo pročitaju tekst Natječaja zbog koji možete pronaći OVDJE kako bi mogli vidjeti udovoljavaju li svim uvjetima Natječaja.


Studenti koji neće ostvariti pravo na stipendiju imaju rok od tri dana od dana objave privremene rang liste podnijeti Povjerenstvu pisani prigovor putem e-maila: stipendije@unizg.hr.
Također, za sva dodatna objašnjenja studenti se mogu obratiti na kontakt e-mail adresu: stipendije@unizg.hr stoji na njihovim službenim stranicama.

Još vijesti