Mojfaks.hr u Vijesti

T-Mobile daruje četiri sata dodatnih razgovora

Što biste rekli kada bi vam netko jednostavno poklonio četiri sata razgovora s prijateljima i najmilijima putem mobitela? Zvuči nevjerojatno, zar ne? Ali je itekako istinito.

16. studenog 2009 14:58
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Točnije, T-Mobile svim svojim Simpa korisnicima daruje extra minute za razgovore unutar T-Mobile mreže ili extra megabajte za podatkovni promet.  Sve što trebaš napraviti je upravo ono što radiš otkako imaš Simpu – kupiti bon. Jer, uz nadoplatu bona od 50 kuna dobivaš dodatnih pola sata razgovora, za bon od 100 kuna sat i pol dodatnih razgovora, a za onaj od 200 čak četiri sata dodatnih razgovora.

I dalje je jednostavno: nakon nadoplate stiže SMS obavijest o količini dodijeljenih extra minuta razgovora za potrošiti unutar sedam dana, a – najbolje slijedi - neiskorišteni iznos se prilikom sljedeće nadoplate dodaje novim extra razgovorima!

 


Također, profitirat ćeš i uz Simpa Internet jer dobivaš dodatne megabajte za surfanje: za aktivaciju bona za Simpa Internet od 50, 100 ili 200 kn, čeka te dodatnih 30 MB, 90 MB ili 240 MB extra prometa. Sjajno, zar ne?

Sponzorirani članak

Još vijesti