Mojfaks.hr u Vijesti

Tražite posao? Pokrenut servis za zapošljavanje freelancera

Ukoliko ste jedni od onih koji pored faksa pokušavaju nešto i zaraditi te na taj način povećati svoj mjesečni džeparac – imamo super vijest za vas. Dizajnirate, programirate, pišete članke, dobro se snalazite na društvenim mrežama... krenite u potragu za poslodavcima!

14. ožujka 2013 11:35
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U sklopu osmog po redu Coworking Sessiona, na novoj pop up lokaciji u zagrebačkom  Pepermintu, okupljenim je freelancerima predstavljena beta verzija servisa Freelance.hr namijenjenog projektnom zapošljavanju nezavisnih profesionalaca.

Freelanceri okupljeni na sessionu u organizaciji Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca (HDNP) prvi su imali priliku izraditi svoje profile i pružiti povratne informacije vezane uz funkcionalnosti web servisa te prijedloge za njegov daljnji razvoj. Novolansirani servis od ovog je trenutka javno dostupan svim nezavisnim profesionalcima te naručiteljima poslova na web adresi freelance.hr.



„Servis je mnogo više od platforme za pronalazak poslova. Danas smo lansirali samo osnovnu razinu funkcionalnosti. Na Freelance.hr-u nastavljamo kontinuirano raditi kako bi u potpunosti zaživio kao \'projekt zajednice za zajednicu\'. Na taj način smo ga i osmislili nakon što smo, prije nekoliko mjeseci, uočili potrebu za ovakvom web destinacijom na domaćem tržištu“, pojasnio je na prezentaciji Matija Raos, predsjednik novoosnovanog HDNP-a.

Servis Freelance.hr nezavisnim profesionalcima omogućuje izradu profila dostupnog naručiteljima koji prakticiraju projektno zapošljavanje.  „U prvoj, upravo okončanoj fazi projekta okupili smo više od 400 preliminarno registriranih freelancera te desetak naručitelja poslova koji su u stalnoj potrazi za kvalitetnim kadrovima za svoje projekte“, pojašnjava Andrey Shtylenko, voditelj poslovnog inkubatora  Studio Antar, zaduženog za izradu i razvoj samog servisa.

Provjeri još:
Aktualni studentski poslovi - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek
Zagrebački studenti organiziraju \'Noć palačinki\'

Još vijesti