Mojfaks.hr u Vijesti

Trenje, Bootanika, Hangover Brucošijada...najluđa vikend događanja!

Vjerujemo da ti, isto kao i mi, cijeli tjedan živiš za vikend. I evo nam ga napokon – petak je tu!

23. listopada 2015 16:42
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Al\' uzalud ti veselje ako ne znaš gdje van. Ma čak i da ne znaš, ne brigaj. Tulumarka se svaki petak trudi olakšati ti odluku svojim prijedlozimo. I ovog puta događanja ima podosta, pa \'ajmo redom... Za detalje o eventu, samo klikni na njegov naziv.

PETAK, 23. listopada

Nije novost da je Marty McFly već dopičio u "budućnost", povodom čega se diljem svijeta organiziraju eventu na temu. Budući da Zagreb nazivamo metropolom, ne bi bilo u redu da budemo iznimka. Tako možeš skoknuti do Galleryja na Unisex Friday: Back To The Future. Za mjuzu iz budućnosti brine se DJ Emilio Dalbello.

U Roko Club po prvi put u goste dolazi Saša Kovačević! Ulaznica je 40 kn, starta se u 23 h, a Roko osim samog nastupa sprema i druga brojna iznenađenja koja ćeš morati sam/a pročekirati.

U The Bestu se isto tako sprema jedno (među)narodno gostovanje – za mikrofon staje Tanja Savić. Početak je u 23 h, a upad je free! Pa ti biraj...

IN Barom će isto odjekivati narodni zvuci, i to ni više ni manje doli zvuci harmonike jer je ekipa iz tog kluba organizirala Harmonikaški Dvoboj na kojem će snage odmjeravati Marko Milutinović i Aleksandar Olujić.

Vjerojatno najveće gostovanje takvog tipa sprema se u H2O Clubu u kojem će nastupiti balkanska Lady Gaga – kontroverzna i provokativna Jelena Karleuša! Riječi su ovdje suvišne, osim informacije da su ulaznice u prodaji za 50 kn.

History Club slavi ročkas i povodom toga radi BoomBox Shooters Night. Ako voliš popiti koju "na iskap" i ne da ti se dalje od centra grada, evo ideje za izlazak. Uđeš li u klub prije 01:00 h, za 20 kn imaš pravo na konzumaciju na šanku u toj protuvrijednosti, a ako uđeš nakon, platiš i gledaš druge s cugom u ruki.

U Vip Clubu sprema se Brucošijada Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta.

Nema osobe koja ne obožava Dinu Dvornika, a onaj tko kaže drugačije – laže. Iako ga više nema, kralj je i dalje s nama kroz svoje pjesme, a ovog petka i kroz Dino Dvornik Tribute Band u Green Gold Clubu.

U Kvak-u će se održati Hangover Brucošijada. Pazi da ne završiš mamuran/na.

Rak i moruzgva, pčela i cvijet, rak i napuštena puževa kućica... Nismo poludili nego ti dajemo primjere Simbioze. Zašto? Zato što se ovog petka upravo taj event održava u Shock Show Industryju. Upad je do 00:30 h svega 20 kn, nakon čega skače na 25 kn.

Preko puta, u DEPO klubu, očekuj prave hard core zvukove jer u goste dolazi španjolska techno kraljica Fatima Hajii. Osim nje, na lineupu se nalaze još 4 imena, a za upad treba iskeširati 50 kn prije ponoći i 60 kn nakon.

"Oficijalni" after-party techno kraljice održat će se u Taboo Clubu s početkom u 06:00 h. Prije samog aftera, na repertoaru je Wild Card Meet Miami Sessions event.

Za 55 kn možeš skoknuti i do Sirupa na Dual Shaman. DJ pult dijelit će s još 3 imena.

U Mastersu će gostovati Mimi & Pepi za čiji je nastup potrebno odvojiti 30 kn prije i 40 kn nakon ponoći.

U Domu Sportova nastupit će Ivan Dečak sa svojim bandom Vatra. Karte su u prodaji za 50 kn.

Močvara s početkom u 22 h sprema Rock Party.

Vintage Industrial Bar okupirat će Narednik Lobanja & Vod Smrti s ciljem promocije svog novog albuma. Upad je 20 kn.

A ako si u blizini Velike Gorice, skokni do Stotke na popularne Mejaše!

SUBOTA, 24. listopada

Gallery Club okupirat će DJ Dea za koju ne sumnjamo da će svojim electro-progressive stilom mjuze rasplesati sve prisutne.

U IN Baru je na redu Saturday Madness Burn Party, pa ako voliš miješati žesticu sa energetskim pićima, znaš gdje su promo cijene.

U novo otvorenom Moon Clubu očekuje te iParty na kojem će se dijeliti (da, dijeliti!) maskice za mobitele. Mjuzu rokaju DJ Emilio Dalbello i Carl Maxx. Starta se u 23 h.

Glow Club pojestitelje časti besplatnim koncertom Jelene Vučković.

History Club je i dalje u rođendanskoj šprehi, a ova subota je rezervirana za Chaggica – Cocktails Night event. Po običaju, upad je 20 kn, a ako dođeš do 01:00 h, imaš pravo na konzumaciju u toj protuvrijednosti na šanku.

Još jedan event "budućnosti" održat će se u Johann Francku, a riječ je o RNB Confusion: Back 2 The Future eventu. Upad je 30 kn i omogućen je samo starijima od 21 god. Kad kažemo budućnost, samo se šalimo. Sve će na partyju biti na shemu 80ih – od mjuze do vizualizacija.

Tik do Johann Francka, u Vip Clubu, ponovno brucošijada. Ovog puta Brucošijada Fakulteta Političkih Znanosti.

Hollywood Vanity Club sprema party ususret novom James Bondu: Ružiona & James Bond Heineken Party. Uz jednu kupljenu bocu žestice drugu dobivaš skroooz džabe (s uključenim sokovima), što je i više nego primamljiva ponuda.


U Khala Baru održat će se Jungle Party i to u pravom smislu riječi jer ćeš u klubu imati priliku vidjeti pravog tigra, zmiju i majmuna. Neobično? Odi i bez straha čekiraj o čemu se radi.

Za svu gospodu (i one koji se tako osjećaju) Kvak sprema Gentleman\'s Party.

A gospoda će svoje oči moći pasti i u Green Gold Clubu u kojem će se održati Adria Pole Battle iliti natjecanje u plesu oko šipke. 

U Shock Show Industry možeš samo ako si 21+, a ova subota rezervirana je za Devotion Party. Upad je 20 kn do pola 1, nakon čega će tvoj novčanik biti uskraćen i za jednog mrkog medvjeda.

DEPO klub također ulaz naplaćuje 20 kn na event pod zanimljiv nazivom Bootanika. Dva DJ-a, progressive, psy, goa trance i fullon... Zanimljivo. Tko voli, nek izvoli.

U Taboo Clubu slična špreha – Wild Card / System Divine. Na lineupu su čak tri imena dobro poznata underground sceni, pa ako si i ti jedna/na od ljubitelja te scene, imaš mjesto za izlazak!

U Sirupu se održava Trenje. Četiri imena, start u 1 ujutro i 30 kn za upad. 

Močvara se potrudila napraviti Drum&Bass Session event za koji ekipa iz kluba tvrdi da je nešto što Zagreb nikad nije doživio. Ako voliš dobar d\'n\'b i imaš 30 kn predviđenih za ulaz u klub, toplo ti preporučamo odlazak u Močvaru.

Grupa Žen u Tvornici Kulture ima promociju albuma. Karte su 30 kn sve do dana događanja, kad im se cijena povećava na 40 kn.

U Stotki kao i skoro svake subota – DJ party.

Prijedlozi su ovdje, a mi se nadamo da ćeš neki od njih i usvojiti i ludo se zabaviti. Bar bi trebao/la, jer ti ovaj vikend može poslužiti kao warm-up za idući vikend u kojem te očekuje pregršt događanja na temu najstrašnije noći u godini. Ugodan i zabavan vikend želi ti cijeli #Tulumarka tim.

M.B.
(foto: Tulumarka)

Još vijesti